• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğim...

Sepet beşik de varmıs kız o d açok küçük

Ben park yatak aldım sonra da montessori geçtim 90*190 . Dediğimde alsaydın fiyatları çok iyiydi. Şimdi milyon para oldu
Aşkısi o zaman farkirdim şimdi daha da fakirim 🤣🤣 ferforje divan alacağım beyaz son fikrim bu yönde 🤣

Sepet beşik de varmıs kız o d açok küçük
Şimdi ilk yeni doğduğunda bizim odamıza koyma yi düşündük sallamalı beşiği ağlarsa bakmak için.

Şimdi ilk yeni doğduğunda bizim odamıza koyma yi düşündük sallamalı beşiği ağlarsa bakmak için.
Sen yine park yatak filan alacan ama arada canım ya 6 ay anca yatar sepette

Sonrasında gene düzenleriz. ilk başta böyle komple mobilya set tarzı odası olmuş oldu . Normalde ilk 2 sene çocuk odası boştu yeni yeni doluyor .
O yüzden toparlamaya çalışıyorum.
Dalgınlıkla orda ıvır zıvır eşya koymuşum geri bugün onları topladım zaten. 👍🏼😆

Sen yine park yatak filan alacan ama arada canım ya 6 ay anca yatar sepette
Şimdi pek tecrübem yok.
Tabi ki alırız gerekeni. Bu ilk çocuk daha

Yalnız bebekler sallanmaz bebişim. Onu iyice araştır. Bebeği sallayarak uyutmuyor bayıltıyorsun

Benim oğlumun odası bundan. Alt çekmeceler gri renk sadece

1699866714986.webp

Ben sallayacaktım yeter ki uyusun diye neyse ki kendi istemedi puhahaha
Ben yiğenimi durmadiginda ağladığında uyuyamaz ise sallardım ya beşikte ya kucağımda ya ayağımda 😄

Kaç tane yapcan kız. Ama gerekir illa ya ara aylarda bi şey. Doğmadan al istersen hep artıyo fiyatlar da yazık
😀 çocuk konusunda düşündüğüm rakamı soruyorsan ideal sayı bana göre 2
Bakıp buyutebilicegin yetişeceğin kadarı yeterli . Eşimle bakarız dediğin modele müsait bi gün.

Ben yiğenimi durmadiginda ağladığında uyuyamaz ise sallardım ya beşikte ya kucağımda ya ayağımda 😄
Sallanmamalı ya çaresizlikten minik minik ama cok sakin sallayayım dedim onu da benimki kabul etmedi sağolsun.

Back
X