Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durması gerekiyordu ama o bunu bir türlü fark edemiyordu. İnşallah döndüğünde tekrar aynı seyleri yapmaz.Aaa gitmiş ya![]()
İnşallah yoksa iş kötü yerlere gidecektiDurması gerekiyordu ama o bunu bir türlü fark edemiyordu. İnşallah döndüğünde tekrar aynı seyleri yapmaz.
Ev adresine, nikah cüzdanına kadar paylaştıİnşallah yoksa iş kötü yerlere gidecekti![]()
İç organları kaldı bi göstermedik, biri gidip böbreğini falan çalmasın diye tutuyor Mune ablam.@Mune Munecanim sedanın ban süresi neden hâlâ bitmedi acabakalp kalp kalp munecan
![]()
Artık giriş yapmayı da denemiyor, açılsa da gelmez belki@Mune Munecanim sedanın ban süresi neden hâlâ bitmedi acabakalp kalp kalp munecan
![]()
Ayyy katibim kahkaha attım, beni güldürdün ya allahta seni güldürsün inşİç organları kaldı bi göstermedik, biri gidip böbreğini falan çalmasın diye tutuyor Mune ablam.![]()
Umudu kestim mi diyorsun kuzuArtık giriş yapmayı da denemiyor, açılsa da gelmez belki![]()
Kestim aşkoUmudu kestim mi diyorsun kuzu![]()
Yarışma sonucunu görmek için yine bi bakar bence kuzumKestim aşkoB12 eksikliğinden saçını boyadığını unutmuştu, burayı da unutur belki
![]()
@Mune Munecanim sedanın ban süresi neden hâlâ bitmedi acabakalp kalp kalp munecan
![]()
Sen ispiklemedin mi kızım ben nerden biliyim@Zerre ye sor o bilir![]()
Sen ispiklemedin mi kızım ben nerden biliyim
Zerreeeeeee neden@Zerre ye sor o bilir![]()
YalanSenin yüzünden evinin adresini verdi. Altınlarını paylaştı. Yalan mı ?