Hamileliğime annem ve ablam sevinmedi 😔

morkalpppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
34
-34
86
28
Ben soru sormak amaçlı değil bi derdimi anlatmak amaçlı yazıyorum ben 5 aylık evliyim dün gebe olduğumu öğrendim ama düşme ihtimali var bunu eşime ve ailesine söylediğimde çok sevindiler ama kendi aileme söylediğimde babam hariç annem ve ablam hiç sevinmedi bugünde teyzem geldi üçü başımın etini yediler niye yaptın daha erkendi felan hepsinin suratı beş karış oldu ne sevinebildim ne üzülebildim duygularım karma karışık sevincim kursağımda kaldı

Sonuçta bu bebeği karnında taşıyıp büyütecek olan sensin canım sen böyle doğru görmüşsün ki yapmışsın onların ne söylediğine pek fazla takılma şuan önemli olan tek şey sen ve bebeğin gerisini asla düşünme 🤲🏻❤️🐣

Niye onlar mı bakacaklarmış tövbe estağfurullah. Boşverin sıkmayın canınızı

Ben soru sormak amaçlı değil bi derdimi anlatmak amaçlı yazıyorum ben 5 aylık evliyim dün gebe olduğumu öğrendim ama düşme ihtimali var bunu eşime ve ailesine söylediğimde çok sevindiler ama kendi aileme söylediğimde babam hariç annem ve ablam hiç sevinmedi bugünde teyzem geldi üçü başımın etini yediler niye yaptın daha erkendi felan hepsinin suratı beş karış oldu ne sevinebildim ne üzülebildim duygularım karma karışık sevincim kursağımda kaldı
Bakma sen onlara hep mutlu ol ♥️Hayirli ugurlu olsun insallah kucagina almak nasip olur

Niye onlar mı bakacaklarmış tövbe estağfurullah. Boşverin sıkmayın canınızı
Aynen öyle başka insanların aileleri sevinçten sarılıyo ağlıyo ben sevinirler diye umarken tam tersiyle karşılaştım zaten kanamam var büyük ihtimalle düşüyo yarın tekrar kan vericem bakalım

Aynen öyle başka insanların aileleri sevinçten sarılıyo ağlıyo ben sevinirler diye umarken tam tersiyle karşılaştım zaten kanamam var büyük ihtimalle düşüyo yarın tekrar kan vericem bakalım
Stres yapma hiç Allah gönlünüze göre versin İnşaAllah bir şey olmaz

Bende üncüye hamileyim diye kimse pek sevinmedi çü kümçok sonradan gelen bi bebek.ruh halini çok etkılıyor insanın çok etkilendim alışamadım .haftaya 7 aylık olucam hala öyle.

Benim de bebeğim erkek diye sevinmediler bir oğlum var ikinciye ilk kız dediler hayaller yapılacaklar sevinçten ağlamalar sonra erkek olduğu anlaşılınca resmen yüzüme karşı sevinmediklerini söylediler ki tüp bebek tedavisi ile oldu 4. Denemede tuttu ilk oğlumda tedavi ile olmuştu.bi kız doğurmadın ki bile dediler yanı eskiden erkek çocukları icin söylenen şeyleri simdi kız olmadı diye bana söylediler hatta ablam erkek bu çok sevmem kız olsaydi severdim bile diyor açık açık.sen simdi kimsenin sevinmesine üzülmesine takılma bebegin icin dua et stresten uzak dur hatta ailenle de mesafeli ol su sıkıntılı süreni atlatana kadar doğduğunda da gör bak sana yar etmezler bile ama sende onlara verme ben şimdiden diyorum gelirseniz evime almam bebekten sonra diye

Back
X