Hamileliğimi bilmeden klomen kullandim :( yardım edin lutfen

MFN84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
168
0
26
İstanbul
KiZlar hamile oldugumu bilmeden klomen kullandim biraz kanamam olmuştu adet kanamasi zannettim kullandim 10 gun sonra hamile oldugumu öğrendim 7 haftalik gebeydim bebegimin kalp atışları vardi. Cok şükür suan 20 haftalik gebeydim ama bisey olmus müdür diye cok korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı

walla daha önce boyle bısey duymadım ama doktor kontrolü dısında kullanman cok yanlıs keske bı doktora danıssaydın...eger bır sorun olsaydı sımdıye kadar cıkardı dıye dusunuyorum umarım saglıklı bır hamılelık gecırırsıın saglık sakaya gelmez bır daha boyle bırsey yapmamalısın bu arada bebegın hayırlı olsun

KiZlar klomeni zaten doktorum verdi gebelik testi yapmamıştım biraz kanamam oldu adet zannettim zaten 1 yıldır bebeğimiz olmuyordu ihtimal vermedim doktorumda hamile olabilesin demedi ilk klomen kullanısimdi dun biraz araştırma yaptım klomeni gebeler kesinlikle kullanmamalıdır yazıyordu dogumsal kusurlara neden oluyormuş dünden bugüne uzulmekten cok kötü oldum bu arada doktorum bebek kucuk bisey olmaz dedi ama ben guvenemiyorum

KiZlar klomeni zaten doktorum verdi gebelik testi yapmamıştım biraz kanamam oldu adet zannettim zaten 1 yıldır bebeğimiz olmuyordu ihtimal vermedim doktorumda hamile olabilesin demedi ilk klomen kullanısimdi dun biraz araştırma yaptım klomeni gebeler kesinlikle kullanmamalıdır yazıyordu dogumsal kusurlara neden oluyormuş dünden bugüne uzulmekten cok kötü oldum bu arada doktorum bebek kucuk bisey olmaz dedi ama ben guvenemiyorum[/QUO aslında test yapmaları gerekırdı ama doktorun bısey olmaz dedıyse sorun olmaz ıns allahın ıznıyle uzme bence kendını canım

KiZlar hamile oldugumu bilmeden klomen kullandim biraz kanamam olmuştu adet kanamasi zannettim kullandim 10 gun sonra hamile oldugumu öğrendim 7 haftalik gebeydim bebegimin kalp atışları vardi. Cok şükür suan 20 haftalik gebeydim ama bisey olmus müdür diye cok korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı

canım bizim topikten bi arkadasımızda doktorunun ihmaline gelmiş klomen kullanmıstı hamile oldugunu bılmeden.. sanırım o da senle aynı haftalık şimdilik hamileliği güzel ilerliyor.. ikili testlerın sonucları filan nasıl? bir de baska bi doktora geç iyice araştır,sonucta ihmal etmiş bi gebelik testi bile yaptırmamış..

Yıllar geçmiş ama ben bebekleri yaşadı mı bi sorun oldu mu çok merak ediyorum. Aynı durum kızımın da başına geldi ve yeni hamile ( MFN84 ve rimel_84 ) eger görürseniz bu msjımı lütfen bana cevap yazarmısınız

aynı şeyle bende karşılaştım acaba herhangi olumsuz durumlakarşılaştınız mı

merhaba hamileyken Klomen kullanmıştınız sanırım herhangi bir sorun yaşadınız mı ben de bilmeden kullandım maalesef çok üzgünüm Şimdi 6 haftalık hamileymişim sevinemedim bile

Back
X