Bebeğinizi aldırmayın. O bir can. Bedeninizde gelisiyor olması onun yaşam hakkını elinden alabileceğiniz anlamına gelmiyor. İnsan bir kedi yavrusuna kıyamaz, karıncaları bile ezmiyoruz ıslak peceteyle alıp o şekilde uzaklastiriyoruz. Nasıl bir insanı oldureyim mi oldurmeyeyim mi diye ikilemde kalabilirsiniz?
Nasıl bakarım demeyin. Kadınlar içindeki gücü gerçekten hafife alıyor. Aslanlar gibi bakarsınız hiç merak etmeyin. Allah onu takdir ettiyse bakıp büyüyecek kolayligi da yaratacaktır. Bu konularda çok hassasım. Normal de yumuşak bir insanım ama herhangi bir hayati tehlike oluşturacak bir durum dışında kürtaj konusunda sakinligimi koruyamiyorum. 3 yıldir çocuk sahibi olmak için can atan biri olarak gerçekten üzülüyorum böyle şeyleri okurken.
Bebeğini aldirmayi düşünen başka bir üyeye de " tek başına nasıl bakarım deme içindeki güce güven o bebek sana çok iyi gelecek " dedim diye konuma yorum yapmayın demişti. Siz ne dersiniz bilmiyorum ama bebeğinizin kalbi atıyor ve o kalbin ilerde arkadaşları ile koşup oynama, size sevgiyle sarılma, gülme, bazen de ağlama hakkını elinden almayın...