Siz olaya çok yanlış pencereden bakıyorsunuz. Üzüldüğüm ve gerildiğim için konuyu takip ediyorum ve cevap yazma ihtiyacı hissediyorum. Belki birimizin söylediği bir söz sizde bir ampul yakar.
Adamın neden ayrıldığının bir önemi yok hemde zerre kadar yok. Önemli olan sonuç çünkü.. sebepler sonucu değiştirmek istediğiniz zaman önem taşır. Sizin şuan bu sonucu asla değiştirmek istememeniz gerekir. Çünkü siz hamile halinizle hiç önemsenmeyip, müşterek çocuğunuz önemsenmeyip terkedildiniz. Yapmanız veya düşünmeniz gereken şey şu; beni bu şartlarda yarı yolda bıraktı. Düşünmedi, önemsemedi, değer vermedi… bunları düşününce o gelse bile sizin yallah demeniz gerekiyor.
Daha evliliğin sorumluluğunu alamamış bir adam çocuk sorumluluğu nasıl alsın? Siz bu dramatik kafayla çocuğu yetiştirirken iki kat fazla yorulacaksınız.
Aklınızı başınıza toplayın soğukkanlı olun. İletişimi kesin neye uğradığını şaşırsın. Anlaşmalı boşanmayın manevi tazminat isteyin. Arabayı bırakmayın. Önünüzdeki maçlara bakın. Ben çocuğuma hem ana olurum hem baba olurum klişelerine de sakın inanmayın çünkü bu dünyanın en zor şeyi