Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de eltim hala tebrik etmedi. Çok takmamak lazım,yüzyüze konuştuğunuzda tebrik eder zaten.
Kayınvalidemin ilk hamileliğimi öğrendiğinde de bunda da tepkisi aynı oldu. Ben sevinir hayırlı olsun der diye beklerken "Aman kimseye söyleme,3-4 ay geçsin sonra söyle" dedi. Önceden kırılmıştım şimdiyse komiğime gidiyor,ilk verilecek tepki mi bu şimdi![]()
Galibaçok kolay yönden hamile kaldın böyle birşeyi sıkıntı yapıp dert ettiğine göre..allah sana hemen evlat verdi demekki..şuan o kadar zor hamile kalmak isteyen insanlar varki senin derdin dağda pire misali ..of of yaşında eminim küçüktür senin.
bütün sayfaları okumadım; konu sahibinin ilk mesajına göre yazıyorum. ben de görümceyim; kardeşim hala olacağımı söylediğinde sevinç çığlıkları attım felan aynı sizinki gibi. sonra ha şimdi ha sonra derken gelini aramayı ihmal ettim. gelinimizi çok severim hiçbir tavrım yok olamaz ama doğal olarak telefonda elim hep kardeşime gidiyor. ona soruyorum bebeğin annenin durumunu. en doğrusu direkt anne adayını aramak tabi ama böylesi de inanın art niyet içermiyor. hiç kafanıza takmayın. görümcenize tavır da almayın bu yüzden; yazık :)