hamileliğimin 11. haftasında çok kötü ateşlendim :((((

femina

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
73
2
286
Adana
Anneler okadar üzgünüm ki anlatamam hep bildiğim şey yapmam dediğim şey başıma geeldi. 11 hafta 4 günlük hamile iken birden gece çok kötü ateşlendim. Bir ölçtükki eşimle 39,6 hemen doktoru aradık oda ateş düşürücü antibiyotik filan verdi. Ateşim 38'e filan düştü uyuya kalmışım bir uyandım tekrar 38,9'a çıkmış. Tekrar ilaç aldım sabaha iyiydim. Maalesefte haftasonuydu her yer kapalı . Öğlene doğru tekrar kötüleşir gibi oldum hastaneye acile gittim. Orda serum ateşdüşürücü filan verdiler bir gece yattım. Hiç ateşim çıkmadı. Ama maalesef önceki geceyi ateşli geçirdim. Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktor antibiyotik filan verdi taburcu oldum. Ben asla hamileliğimde ağrı kesici bile içmem diyen biriydim. İşte büyük konuşmamak gerekmiş. doktorum korkma bişey olmaz deyip beni rahatlatmaya çalıştı ama ne fayda internette gebelik ve yüksek ateş okudukça içime fenalık bastı. Bunlarıda ne bileyim paylaşmak istedim. Tek yapabildiğim dua etmek. İnşallah birşey olmaz diye. Birkaç hafta sonra olsa okadar takmazdımda maalesef 3. ayımı henüz doldurmadım. Dilerim bu hiç kimsenin başına gelmez. Sağlıklı gebelikler dilerim.

olumlu düşün olumlu olsun canım.ben 7 haftalık hamileyken ağır grip geçirdim iğneler ateş düşürücüler,antibiyotikler hepsini kullnadım.şu an 7 aylık hamileyim.
Allah a şükür herşey normal gidiyor.Testlerimde ayrıntılımda iyi geçti.Rabbimin sağlıklı bir bebek kısmet edeceğine inanıyorum.sende rahat ol

İlaçlarınızı sonuçta doktor kontrolunde alıyorsunuz, doktorunuz da riske atmak istemez.
Ben de çok fazla mide ilaçları filan kullandım.
Allah şifa versin , birşey olmaz inş.

Ben de 6 haftalıkken ateşlendim, çok değil 38.3'e filan çıktı en son ateşim onda da 10 dakka içinde duşdu soğuk kompressti düşürdüm, ağız içi ölçümdü bu. Şimdi 12 haftalık hamileyim. Doktor bişey olacak olsaydı olurdu zaten bişey olmamış dedi ama benim hala içim rahat etmiyor. Senin bebişinle ilgili herhangi bir sorun oldu mu sonrasında merak ettim. Bu evhamlarımızdan nasıl kurtulacağız bilmiyorum:(((

Teselli edecek kimse yok mu?:(

Back
X