Hamileliğimin 35. Haftasındayım ,çok yalnız ve mutsuzum

aysicee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
18
2
1
37
nereye derdimi anlatayım nereye kaçayım bilmiyorum.delirmek üzereyim.sırf Yalnızlık çeksin diye kocamdan boşanmak istiyorum öyle çok öfkeliyim.sürekli ağlıyorum gece,gündüz.hafta içi hergün yoğun Çalışıyor be yemek yiyiyor evde nede gece benim uykum geldiği saatlerde benimle yatıyor.ben onunn yanında dürüyorum beraber vakit geçirelim diye ama o sırf internetle ilgileniyor yada arkaşları ile sohbet ediyor.beni ne dinliyor ne Yanımda oturuyor.hafta sonları arkadaşları ile buluşmaya Yada işe felan gidiyor.eğer bana vakit ayır diye çok Israr edersem o zaman bir iki saat ayırıyor ama zehir zıkkım öldürmede gibi.o iki saatte mutlakabirşeye kızıp bana küfür etmeye başlıyor.sonra sayıyor ben çok yorgunumda,sürekli çalışıyorumda... Sen boş boş evde durduğun için canın sıkılıyo,çalıştırmak lazım seni falan diyo ve çok ağır bir şekilde her hangi bir sebepten bana küfürler yağdırıyor.artık ondan nefret ediyorum .ondan uzağa bir yerlere gidebilmek istiyorum .evet öyle ciddi bir sorunum yok ama bu Yalnızlık hissi beni bitiriyor .arladaşları yada ailesi söz konusu ise h yorgun olmayıp onlarla gece 2 lere kadar vakit geçirip onları gezdiriyor ve onlarla çok mutlu.bazen gerçekten aklımdan çok kötü Şeyler geçiriyorum.tek istediğim Can'ı çok kötü yansın ve ailesinin değerini bilmediği için pişman olsun istiyorum.o kadar öfkeliyim ki Aklım çok bulanık.aklım yerinde değil.çok kötüyüm ve çok öfkeliyim.ne yapabilirim diye bile sorarım gelmiyor,bence bişey yapamam.nasıl kocamın ruhunu değiştirebilirim ki?

:/ cok uzuldum ya. hemde bebis varken mi diyor calistirmak lazim falan diye. hep boylemiydi? kiyamam sana ben ya

Canim hamile kaldiktan sonra mi böyle oldu eşin
Sanırım öyle.hamile kalmadan önce evliliğimiz baya yoluna girmişti.bir buçuk yıl evlilikten sonra hamile kaldım.hamilelikten öncede böyle sorunlarım olsada öok kısa sürüyordu.yani çok ciddi recede hissetmiyordum

Cok uzuldum durumuna ins. Akli basina gelir kocanın en kisa zamanda.
Isten geldiginde yemek yapmasan yanina gitmesen bise sordugunda konusmasan kisacasi yok gibi davransan acaba biraz hatasini anlar mi?

ALLAH yardımcın olsun. hamileyken zaten iyice duygusallasıyoruz ve eşimizden de farklı beklentilere giriyoruz. zaman zaman ben de yasıyorum boyle duygular ama bebeğim gelince gececek dıyorum. siz de eşinizi görmezden gelmeye çalışın en azından kendinizin bebeğinizin saglıgı için. biz ne hissedersek hissediyorlar unutmayın. hamileliğinizin son haftalarının keyfını cıkarın ve meleginizin size geleceği günü bekleyın...o geldiğin de zaten ondan başkasını görmeyecekiniz . hayırlı dogumlar diliyorum.

Sanırım öyle.hamile kalmadan önce evliliğimiz baya yoluna girmişti.bir buçuk yıl evlilikten sonra hamile kaldım.hamilelikten öncede böyle sorunlarım olsada öok kısa sürüyordu.yani çok ciddi recede hissetmiyordum
Canim sizde aynısı kendine yapın ha varsın ya yoksun anlamını verin ona ama çocuğu kucağına alınca gecer

Canim sizde aynısı kendine yapın ha varsın ya yoksun anlamını verin ona ama çocuğu kucağına alınca gecer
Aynısını ona yapınca çok daha kötüleşiyor.dün çok bunaldım 2 saatliğine Dışarıya çıktım baktım karnımda çok Sancı var eşimi aradım metrodan inince beni alırmısın diye.metrodan inip durakta bekliyorum kimse yer vermiyor tabi ayaktayım.biyer boşaldı tam oturucam. Bir adam kaptı.artık iyice kötü hissedince durağın arkasındaki demir parmaklıklara yaslandım biraz.15 dk eşimi bekledim geldi arabaya bindim .hiçbir diyalog yok.eve geldik bana diyorki ben orospular gibi duruyormuşum durağın yanında beğinsizmişim,edepsiz mişim.bide hem karnım burnumda,hemde kapalı bir bayanım.demirden destek almak neden orospuşuk oluyor ki?ayrıca o durakta beklememi eşim söyledi bana.ben çok daha kalabalık olan bir durakta bekleyecektim(son durak'ta).demediği pis hakaret kalmadı.beni boşayacakmış ben ortalıkta Ortamalı olacakmışım öyle diyor bana.bilemiyorum bir insan çocuğunun annesine ve özellikle kapalı olmaya çalışan bir insana nasıl bu tarz Şeyler Söyler.hani açık ıolsam dicem ki kıskanıyor başkasından... Aonuçta açık insanın güzelliği daha bir ön planda oluyor.bilemiyorum bana hiç normal gelmiyor.sanki çarpılmış gibi korkunç davranıyor.çok dua ediyorum ama artık bana iyi davransın bile istemiyorum benden uzak olsun istiyorum.bu kadar iğrençleşip sonra bana beni sevdiğini söylemesi tüylerimi diken diken ediyor

ALLAH yardımcın olsun. hamileyken zaten iyice duygusallasıyoruz ve eşimizden de farklı beklentilere giriyoruz. zaman zaman ben de yasıyorum boyle duygular ama bebeğim gelince gececek dıyorum. siz de eşinizi görmezden gelmeye çalışın en azından kendinizin bebeğinizin saglıgı için. biz ne hissedersek hissediyorlar unutmayın. hamileliğinizin son haftalarının keyfını cıkarın ve meleginizin size geleceği günü bekleyın...o geldiğin de zaten ondan başkasını görmeyecekiniz . hayırlı dogumlar diliyorum.
Dediğiniz gibi Olmasını çok istiyorum.inş bebeğim geldiğinde onu hiç umursamam

Benim eşimi anlatmışsın sanki. İki farkla, asla ağır küfürler etmez ve asla sevdiğini söylemez.
Ben de hamileyim ve ben de yapayalnız yaşıyorum. Hem benim düğünüm olalı 7 yıl oldu baştan beri bu adam hep böyle.
Yalnız yatarım, ilgi yok sevgi yok... günlerce şehir dışı ya da ülke dışına gider. Bir kere bile arayıp sormaz.
Ama internette saatlerini harcar

Aklıma takıldı.
35 haftalık hamilesin ve durakta kimse yer vermedi mi dedin?!!
Eğer öyleyse bizim insanlığımız zaten ölmüş, üzülecek başka birseye gerek yok.

üzülmemeye çalış olmazsa eşinle bir aile büyüğü konuşsun büyük ihtimalle büyüdüğü ailede birileri küfür ediyordur oda öyle alışmıştır belkide bebek oldugu için kendisine zaman ayırmadığını mı düşünüyor tam bilemedim ama karısına ... şeklinde bekliyorsun diyemez ayıptır günahtır hemde 8 aylık hamile kadına hiç denmez zaten duygusal olarak şuan size herşey batırıyordur en azından yanınıza annenizi yada kardeşiniz varsa onu çağırın ki yalnız kalmayın.

Allah'ım hepinizi tez zamanda kurtarsın inşallah.
Benim anlamadığım bu eşler başından beri ilgisiz, sevgisizmiş zaten. Niye bu karakterdeki adamları baba yaptınız?
Yok eğer sadece kendiniz için, annelik duygularınızı tatmin etmek için gebe kaldıysanız neden sürekli adamların ilgisizliğinden şikayet ediyorsunuz?

Şuanda çok sinirlisindir,önce sakinleşmeyi bekle sonra eşinle konuşmayı dene,çok geç kalmışsın ama davranışlarının sebeplerini sor,seni nasıl kırdığını anlat,neden böyle davrandığını öğrenmeye çalış ha baktın yine konuşmaya bile yaklaşmıyor,küfür ediyor,bağrıyor,işte o zaman düşünmeye başla acaba nerde yanlış yaptın da eşin sana karşı bu hale geldi,yoksa hep böyle miydi.Hep bu şekildeyse sen zaten bile bile lades demişsin,kızamazsın ama yok değiştiyse o kırılma anını bul ve beraber düzeltmeye çalışalım de baktın çabalamıyor bile yapacak bir şeyin yok.

Allahım ne kadar çok sinirleniyorum şu yazılanları okuyunca ve kadınlar neden bunların kendisine yapılmasına izin veriyor diye de şaşırıyorum!
Birincisi, size küfür etmesine 1 kere bile olsa müsade ettiyseniz, ilk küfründe tepki göstermeyip sadece ağlayıp sızladıysanız, bu hep böyle gidecektir, aynı şey dayakla da ilgili. Bir tokat atabilen yarın öbür gün tekmelerle girişebilir, çünkü sizden yeterince tepki görmemiştir, bi nevi izin vermişsinizdir.
İkincisi, sizi bu durumunuzda böyle yalnız bırakabilen bir adam, muhtemelen ihtiyaçlarını karşılayamadığı için, daha da çirkinleşiyordur. Kesinlikle (eğer anlayabilecek biriyse) aile terapistine gidin. Ve ailesinden birine açıkça şikayet edin. Anne babalarımız daha vicdanlı ve duyarlıdır bu konularda. Diyin ki, ya oğlunuza çeki düzen verirsiniz, ya da ben karnımdaki bebeğimle baba evime giderim. (tabi ki gitmeyeceksiniz, ama söyleyin.)
Üçüncüsü, takmayın! Siz bir kadın ve anne olarak, sadece işe gidip gelerek yaşayan bir erkekten çook çok daha güçlü ve donanımlısınız. Çalışmıyor olabilirsiniz, ama kendinize hobiler edinip, bu kötü hisleri yüreğinizden ve aklınızdan atabilirsiniz. Mesela kitap okumak insanı çok rahatlatır. Ne olursa olsun okuyun. Müzik dinleyin, hem size hem bebeğinize iyi gelecektir. Bebeğiniz için en gerekli duygu güvendir bu dönemde. Sürekli kavga edilen ve küfür duyduğu bir eve doğacağını bilmemeli. Huzuru, kendiniz yaratın..
Ve son olarak, karşınızdakine daha fazla özveride bulunmayın, taviz vermeyin. Konuşmuyorsa konuşmayın, bir yere gittiğinizde, sizi gelip almıyorsa, ailenizden birinden rica edin, ona muhtaç olduğunuzu hissetmesin. Böyle adamlar bu tip durumlarda daha da kötüleşebiliyor çünkü. Bana muhtaçsın, ne yaparsam çekmek zorundasın diye düşünüyor, buna izin vermeyin nolur.. Bebeğinizi sadece siz koruyabilirsiniz, inanın babaların çocuklar üzerinde çok bir etkisi yok. Onu çok güzel yetiştirmeye bakın..

İnşallah sağlıkla kucağınıza alır ve mutlu bir anne olursunuz. Allah yardımcınız olsun!

Benim eşimi anlatmışsın sanki. İki farkla, asla ağır küfürler etmez ve asla sevdiğini söylemez.
Ben de hamileyim ve ben de yapayalnız yaşıyorum. Hem benim düğünüm olalı 7 yıl oldu baştan beri bu adam hep böyle.
Yalnız yatarım, ilgi yok sevgi yok... günlerce şehir dışı ya da ülke dışına gider. Bir kere bile arayıp sormaz.
Ama internette saatlerini harcar
Beterin beteri var diyorsunuz yani? Benim eşim söver söver söver ama sonra beni sevdiğini söyler ama ben bunu söylemesinden nefret ederim.çünkü biliyorum az sonra yine sülaleme ve bana demediğini bırakmayacak:( yinede şehir dışında arar ve günde mutlaka 2 kere arar işteyken.ama bazen canavar gibi oluyor.keşke ölsen felan diyor.

Allahım ne kadar çok sinirleniyorum şu yazılanları okuyunca ve kadınlar neden bunların kendisine yapılmasına izin veriyor diye de şaşırıyorum!
Birincisi, size küfür etmesine 1 kere bile olsa müsade ettiyseniz, ilk küfründe tepki göstermeyip sadece ağlayıp sızladıysanız, bu hep böyle gidecektir, aynı şey dayakla da ilgili. Bir tokat atabilen yarın öbür gün tekmelerle girişebilir, çünkü sizden yeterince tepki görmemiştir, bi nevi izin vermişsinizdir.
İkincisi, sizi bu durumunuzda böyle yalnız bırakabilen bir adam, muhtemelen ihtiyaçlarını karşılayamadığı için, daha da çirkinleşiyordur. Kesinlikle (eğer anlayabilecek biriyse) aile terapistine gidin. Ve ailesinden birine açıkça şikayet edin. Anne babalarımız daha vicdanlı ve duyarlıdır bu konularda. Diyin ki, ya oğlunuza çeki düzen verirsiniz, ya da ben karnımdaki bebeğimle baba evime giderim. (tabi ki gitmeyeceksiniz, ama söyleyin.)
Üçüncüsü, takmayın! Siz bir kadın ve anne olarak, sadece işe gidip gelerek yaşayan bir erkekten çook çok daha güçlü ve donanımlısınız. Çalışmıyor olabilirsiniz, ama kendinize hobiler edinip, bu kötü hisleri yüreğinizden ve aklınızdan atabilirsiniz. Mesela kitap okumak insanı çok rahatlatır. Ne olursa olsun okuyun. Müzik dinleyin, hem size hem bebeğinize iyi gelecektir. Bebeğiniz için en gerekli duygu güvendir bu dönemde. Sürekli kavga edilen ve küfür duyduğu bir eve doğacağını bilmemeli. Huzuru, kendiniz yaratın..
Ve son olarak, karşınızdakine daha fazla özveride bulunmayın, taviz vermeyin. Konuşmuyorsa konuşmayın, bir yere gittiğinizde, sizi gelip almıyorsa, ailenizden birinden rica edin, ona muhtaç olduğunuzu hissetmesin. Böyle adamlar bu tip durumlarda daha da kötüleşebiliyor çünkü. Bana muhtaçsın, ne yaparsam çekmek zorundasın diye düşünüyor, buna izin vermeyin nolur.. Bebeğinizi sadece siz koruyabilirsiniz, inanın babaların çocuklar üzerinde çok bir etkisi yok. Onu çok güzel yetiştirmeye bakın..

İnşallah sağlıkla kucağınıza alır ve mutlu bir anne olursunuz. Allah yardımcınız olsun!
Tabiki bunu kabul etmiyorum.hiçbir zaman boşanma tehdidinden korkmadım o yüzden bana dışarısının Nasıl bir ter olduğunu bilmiyorsun diyor.benim annemde dul ve bu ayıp değil.büyüklerine şikayet edemem çünkü zaten yaşadığımız bütün şeylerin başlangıcı kayın validem... O bizden uzakken eşim bana çok düşkün ama o bize biraz sok gelsin eşim canavara dönüşüyor.ağıza alınmayacak laflar ediyor.namusuma bile dil uzatıyor.annesi birkere 3 ay gelmemişti ve benim en huzurlu üç ayımdı o.sanki ailesini görünce ben onun gözünde değerdi bişey oluyorum.evet buna üzün vermemeliyim ama izin vermiyorum deyince bitmiyor hiçbirşey.kendimi hamilelikten önce kursa vermiştim sabah gidip akşam geliyordum.anca yemek hazırlayıp uyuyordum ama hamileliğim ağır geçti ve ben evden çıkarmadıkça ilgiye muhtaç olmaya başladım.annemide aradım anne evinede gittim,birlere insan içinde tokat attı ve İstanbul'a kardeşimin yanına kaçtım.bazı konularda mantık işlemiyor ve hamilelikte yalnızlık çok daha yoğun hissediliyor.bebeğim kız olduğu için çok seviniyorum çünkü bence bir annenin en iyi arkadaşı kızıdır.

Şuanda çok sinirlisindir,önce sakinleşmeyi bekle sonra eşinle konuşmayı dene,çok geç kalmışsın ama davranışlarının sebeplerini sor,seni nasıl kırdığını anlat,neden böyle davrandığını öğrenmeye çalış ha baktın yine konuşmaya bile yaklaşmıyor,küfür ediyor,bağrıyor,işte o zaman düşünmeye başla acaba nerde yanlış yaptın da eşin sana karşı bu hale geldi,yoksa hep böyle miydi.Hep bu şekildeyse sen zaten bile bile lades demişsin,kızamazsın ama yok değiştiyse o kırılma anını bul ve beraber düzeltmeye çalışalım de baktın çabalamıyor bile yapacak bir şeyin yok.
Eşimle çok konuşan bir insanım ve eşim küfür ederek deşarj olduğunu söylüyor.bunun nedenin iş yüzünden olduğunu söylüyor.önceden böyle değildi,daha stresli işi vardı ama çok şükrederdi.şimdi işi eskiye nazaran daha rahat ama Şükrü daha azaldı.5 yıl onun okulunu bekledim bir kere bile küfürünü duymadım ama küfür eden bir arkadaşı ile çok takılmaya başladı ve küfürleri çok ileri gitmeye başladı.yani bazen insanlar sadece değişiyor ve buna engel olamıyoruz maalesef .evet eğer o küfür ettiğinde ses çıkarmaz,günlerce ilgi göstermediğinde ilgi istemez ve o istediğinde hep onun. İle ilgilenirsem o Zaman sorun olmuyor ama neden buna katlanmak zorundayım ki?sonuçta o bir insan ile evlendi oyuncak ayıcık ile değil,Canı istediğinde eline alsın canı istediğinde köşeye fırlatsın...

hormonlarınız alt üst bu durumda birşey yapmaya kalkarsanız zararla oturursunuz 6 ay sabredin hormonlarınızın yerine oturmasını bekleyin lütfen. kafaya taktığınız herşeyde bebğeinizi yanlış kodluyorsunuz herşeyi hissediyor onlar yapmayın. hele bir bebeğin tadını sevgisini alsın, daha rahat üzersiniz zaten...

size karşı kullanadığı şiddet sözcüklerini kaydedin cep telefonuyla gizli kaearayla... bu durumlarda yalnız bırakıldığınıza dair ya da şiddet uygularsa ona dair kanıtlar toplayın eğer çizmeyi aşıyorsa... ayağındaki terliğe kadar alıp nafaka bağlattırırsınız kendinize illa ki bunu yapmak istiyorsanız... ama lütfen bebek için şu anda sakin olun belki 6 ay sonra herşey düzelir. beşer şaşar bilemezsiniz... Belki birşeylerin yokluğu onu çok sıkmıştır. Belki de siz de hassasssınız biraz... önce sakin sakin sakin..... hiçbirşey sizden kıymetli değil sakin olun ...

hormonlarınız alt üst bu durumda birşey yapmaya kalkarsanız zararla oturursunuz 6 ay sabredin hormonlarınızın yerine oturmasını bekleyin lütfen. kafaya taktığınız herşeyde bebğeinizi yanlış kodluyorsunuz herşeyi hissediyor onlar yapmayın. hele bir bebeğin tadını sevgisini alsın, daha rahat üzersiniz zaten...

size karşı kullanadığı şiddet sözcüklerini kaydedin cep telefonuyla gizli kaearayla... bu durumlarda yalnız bırakıldığınıza dair ya da şiddet uygularsa ona dair kanıtlar toplayın eğer çizmeyi aşıyorsa... ayağındaki terliğe kadar alıp nafaka bağlattırırsınız kendinize illa ki bunu yapmak istiyorsanız... ama lütfen bebek için şu anda sakin olun belki 6 ay sonra herşey düzelir. beşer şaşar bilemezsiniz... Belki birşeylerin yokluğu onu çok sıkmıştır. Belki de siz de hassasssınız biraz... önce sakin sakin sakin..... hiçbirşey sizden kıymetli değil sakin olun ...
Haklısınız sanırım.şuan hiçbirşekilde o hallerinden eser yok.sabahtan akşama kadar 6,7 kere arıyor bizi iyimisiniz diye.geçen ablamda kaldım sabaha kadar kaç kere uyandırdı Nasıl oldunuz,Ağrı'n sızın varmı diye.elime yap sıçradı dün söyleyince hemen acile gitmiş,eşimin eline yap sıçramış diye anlatmış ,nöbetçi eczane arayıp ilaç almış eve 22:00 gibi geldi.geceleri uyanıp uyanıp ben eşim ile bebeğimi çok seviyorum deyip geri uyuyor.sanki aynı kişi değil gibi... Peki neden bu kadar iki farklı karaktermiş gibi değişiyor.o değiştiğinde beni çok korkutuyor.sanki ömür boyu hep öyle kalacakmış gibi... Bilemiyorum evlilik genel olarak böyle birşey mi??

Back
X