Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benKizlar Hamileliğimin beşinci haftasindayim karnımda büyüme oldu hamilelikte karın büyümesi ne zaman oluyor beş hafta çok erken değil mi karın büyümesi için fikirleri alayım lütfen
Canım ilk etapta o şişkinlik sonra geçiyor beşinci haftada susam kadar bile değil bebek o tamamen ödem şuan inecek karnın sonradan büyüyecekKizlar Hamileliğimin beşinci haftasindayim karnımda büyüme oldu hamilelikte karın büyümesi ne zaman oluyor beş hafta çok erken değil mi karın büyümesi için fikirleri alayım lütfen
Ne zaman iniyorCanım ilk etapta o şişkinlik sonra geçiyor beşinci haftada susam kadar bile değil bebek o tamamen ödem şuan inecek karnın sonradan büyüyecek![]()
Canimm çok teşekkür ederim ilk hamileligim tecrubesizimCanım ilk etapta o şişkinlik sonra geçiyor beşinci haftada susam kadar bile değil bebek o tamamen ödem şuan inecek karnın sonradan büyüyecek![]()
İştahım çok iyi maşallahHamile karnı rahim kısmının büyüyüp gelişmesiyle oluyor. Tahminim suan büyüyen göbeğinizdir. Sürekli yeme isteği geldiği için.
Yok bende aynı dertten muzdarip ‘im ve yemıyorum nerdeyse bulantıdanHamile karnı rahim kısmının büyüyüp gelişmesiyle oluyor. Tahminim suan büyüyen göbeğinizdir. Sürekli yeme isteği geldiği için.
Normalde 49 kilo 1.70 boyundayım çok zayıf oldugum icin su anda karnımın çıktığını çok net anlayabiliyorum ama sebebini bilmiyorumYok bende aynı dertten muzdarip ‘im ve yemıyorum nerdeyse bulantıdan![]()
Benım de çıktı bugün çok sevdıgım yaşlı bir ablamın evine gittim onun torunları var kendı ve çocuklarının hamıleliğini baz alarak söyledi bana senın dış karnın büyük ondan oyle diye gobegımı açtırdı baktı kimdi iç karnı büyük oluyor çok geç çıkıyor karnı dedi hatta onun hamılelıginde karnı yok gibiymiş son aya doğru çıkmış kızınında tam tersi olmuş karnı ilk aydan şişmişNormalde 49 kilo 1.70 boyundayım çok zayıf oldugum icin su anda karnımın çıktığını çok net anlayabiliyorum ama sebebini bilmiyorum
3.ayda yavaş yavaş büyüdüğünü görürsünüz inşallah. Özel bölgenin üstünden itibaren yukarıya doğru kavis oluyor. Anlıyorsunuz hamile karnı olduğunu. Ve tabiki güzel bir hisİştahım çok iyi maşallah ♥haklisin büyük ihtimal canım
Ya aslında hoşuma gider benim karnımın büyümesi ama çatlak falan sıkıntiAynı ben
Kımısının iç karın kimisinin dış karını büyük olurmus ödem olup şişmesi çok normal biz bayağı şiş karın ile gezeceğiz o karnı belli olmayan şanslı leblebı yutmuş solucan olmayacağız![]()
bizimki ödem tabıkı rahım büyüyor ve bebek içinde vücut fazla kan üretiyor şişiyoruzNormalde 49 kilo 1.70 boyundayım çok zayıf oldugum icin su anda karnımın çıktığını çok net anlayabiliyorum ama sebebini bilmiyorum
Şuan kese bile minicik bebek de en azla 2mm kadar ama kızların dediği gibi ödemdir o zaman o.Yok bende aynı dertten muzdarip ‘im ve yemıyorum nerdeyse bulantıdan![]()
Aynen ödem kesın çünkü hem kemık arkasında altta daha bende çok küçükŞuan kese bile minicik bebek de en azla 2mm kadar ama kızların dediği gibi ödemdir o zaman o.
Benım 9. Hafta (8+0) olduk ama benım daha teste çıkmadan karnım şişmeye başladı şüphelendikSizinde mi beşinci hafta
Bizimde öyle demekki ilk aydanBenım de çıktı bugün çok sevdıgım yaşlı bir ablamın evine gittim onun torunları var kendı ve çocuklarının hamıleliğini baz alarak söyledi bana senın dış karnın büyük ondan oyle diye gobegımı açtırdı baktı kimdi iç karnı büyük oluyor çok geç çıkıyor karnı dedi hatta onun hamılelıginde karnı yok gibiymiş son aya doğru çıkmış kızınında tam tersi olmuş karnı ilk aydan şişmiş![]()
Oooo seninki çok aceleciBenım 9. Hafta (8+0) olduk ama benım daha teste çıkmadan karnım şişmeye başladı şüphelendik![]()