Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maalesef gitmek sorundasınız ama allah korusun boş gebelık olabılır sadece idrar testi yeterli değil bi sürü sıkıntılı gebelık türleri var yanı suan sayıp moralınızı bozmak istemem ama mecbur
İç karnı bundan sonra daha iyi anlarız diye düşünüyorum çünkü ben bişey yiyemedim kilo verdim daha çok hayırlısı sağlıkla gelsinlerde inşaallah teşekkürler
Yok canım yine de gazdır o sizinki daha azmış demek ki.. Yani gaz mıdır tam bilemem tabi ama bebek olmadığı kesin dediğim gibi bebeğiniz çok aşağıda ve de minicik misminicik daha o mümkün değil yani
İç karnı bundan sonra daha iyi anlarız diye düşünüyorum çünkü ben bişey yiyemedim kilo verdim daha çok hayırlısı sağlıkla gelsinlerde inşaallah teşekkürler
Bende yiyemıyorum canım hemde nerdeyse hiç hatta kilo vermeye başlamıştım bırden ödem ve şişlik göbek çıkmaya başlayınca ordan şüphelendim ve mıde bulantılarım var halada çok bısey yiyemıyorum ve yınede göbeğim var çıktı yani günde 2-2,5 lıtre su içiyorum o yüzden bu dediğin bana uymadı
Bende yiyemıyorum canım hemde nerdeyse hiç hatta kilo vermeye başlamıştım bırden ödem ve şişlik göbek çıkmaya başlayınca ordan şüphelendim ve mıde bulantılarım var halada çok bısey yiyemıyorum ve yınede göbeğim var çıktı yani günde 2-2,5 lıtre su içiyorum o yüzden bu dediğin bana uymadı
İşte ödem ve şişlikten bende onu yazdım canım zaten yani bebek olamaz demek istedim.buarada su içebilmen çok iyi ben su bile içemedim suyu bile çıkarıyordum. Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin
Kizlar Hamileliğimin beşinci haftasindayim karnımda büyüme oldu hamilelikte karın büyümesi ne zaman oluyor beş hafta çok erken değil mi karın büyümesi için fikirleri alayım lütfen