gebeliği öğreneli henüz 2 gün oldu. bir kaç gündür de karnımın alt tarafının yandığıını hissediyorum. idrarım yanarak ve az az geliyor. daha önceki hamileliğimde de geçirmiştim idrar yolu iltihabı. ileri derece sistitin düşüğe bile neden olabileceğini duymuştum. bol su içmeye çalışıyorum ama fayda etmiyor. bu şekilde sistit yaşayan var mı neler yapmam gerekiyor?
şase bir ilaç var ondan verdi mi doktorun yoksa su içerek mi geçirdin?Can'ım hemen geçmez ben kızıma hamile kalmışım akıntı acıma koku kaşıntı ile Dr gittim Dr bana bu ay hamile kalamazsın sistit var sende sesi. Bi buçuk hafta sonra kanda hamile olduğumu öğrendim hala devam ediyordu o kadar çok su içtim ki hiç bişey kalmadı
Valla ben hamile kalamazsın dedi şok oldum reçeteye bişey yazdı iyiki almamışım belki bebeğe zarar edecek bişey yazdı. Balayındaydım. Yaylada kaldık biz baya balayında eşimle . Orda üşüttüm diye tahmin ediyorum. Ben ağustos 3 te evlendim balayından 20 Ağustos'ta döndüm öyle bi sıcak vardı ki Ankara'da günde 5 litre su içsem içimin yangını gitmiyordu haliyle hep tuvaletteydim öyle geçti şükür. Ama şase çok iyi geliyor ben ilerleyen aylarımda kullandım ne ilaç verirse tereddüt etme iç geçer korkmaşase bir ilaç var ondan verdi mi doktorun yoksa su içerek mi geçirdin?
doktora gitmedim henüz su içerek geçirmeye çalışıyorum olmazsa ilaç kullanırım doktor verirse. çok sağol canım. sağlıkla al sende bebişini kucağınaValla ben hamile kalamazsın dedi şok oldum reçeteye bişey yazdı iyiki almamışım belki bebeğe zarar edecek bişey yazdı. Balayındaydım. Yaylada kaldık biz baya balayında eşimle . Orda üşüttüm diye tahmin ediyorum. Ben ağustos 3 te evlendim balayından 20 Ağustos'ta döndüm öyle bi sıcak vardı ki Ankara'da günde 5 litre su içsem içimin yangını gitmiyordu haliyle hep tuvaletteydim öyle geçti şükür. Ama şase çok iyi geliyor ben ilerleyen aylarımda kullandım ne ilaç verirse tereddüt etme iç geçer korkma
İhmal etme tatlım bence hemen git ve ilaç al ciddi bir sorun şuan bende enfeksiyon var ve galiba ilaç yazacak bi hafta su iç gel dedi geçmedi sanırımdoktora gitmedim henüz su içerek geçirmeye çalışıyorum olmazsa ilaç kullanırım doktor verirse. çok sağol canım. sağlıkla al sende bebişini kucağına
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer senin sıkıntın da. bende yarın gidicem inşallahİhmal etme tatlım bence hemen git ve ilaç al ciddi bir sorun şuan bende enfeksiyon var ve galiba ilaç yazacak bi hafta su iç gel dedi geçmedi sanırım
geçmiş olsun bol su içiyor musun peki?Hamileliğimin başından beri her idrar testimde lökosit çıkıyor.
Doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi.
Bende hiçbir belirti göstermiyor.
İlaç kullandığım halde de geçmiyor.
geçmiş olsun bol su içiyor musun peki?
evet zorla su içmek çok zor geliyor insana. bir de miden bulanınca daha zor olur. yavaş yavaş yudum yudum içmeye çalış canım 3 litre bitir günde gece kalktığında da yanında bulundur iç. inşallah geçer.Teşekkür ederim.
Açıkçası midemi bulandırdığı için çok su içemiyorum.
Ama arttırmaya çalışıyorum su miktarını şu sıralar.
evet zorla su içmek çok zor geliyor insana. bir de miden bulanınca daha zor olur. yavaş yavaş yudum yudum içmeye çalış canım 3 litre bitir günde gece kalktığında da yanında bulundur iç. inşallah geçer.
maşallah ilk zamanlar biz tuvaletten çıkamıyoruz tabi. kalk su iç kalk tuvalete git benim gecem böyle geçiyor arada da uyumaya çalışıyorum işte olduğu kadarGece hiç kalkmıyorum canım. Afedersin eşek ölüsü gibi uyuyorum
maşallah ilk zamanlar biz tuvaletten çıkamıyoruz tabi. kalk su iç kalk tuvalete git benim gecem böyle geçiyor arada da uyumaya çalışıyorum işte olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?