• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..

Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.

Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.

Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???

Tüm mantıklı gerekçeleri saymışsınız işte. Cevabı kendiniz vermişsiniz. Tabiki de evinde kal..

Salak gibi uzulurse diye dusunuyorum ama milleti kirmamak icinde kendimi esimi bebegi yormak istemiyorum

Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..

Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.

Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.

Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???
evinde kal konu sahibi DE anlamadığım annem yeni doğandan korkar eline alamaz nasıl bir kafa senin altını kim değiştirmiş bebekken komşu teyzeler mi :kahve:

Allah kucağına almayı nasib etsin :)
Bence evinde oturmalısın zaten doğumun yakın yeterince stres var bir de annene gidip sinir stres yapma .

Aynen oyle esimde hic istemiyor direk evimize gelelim rahat edelim diyor cok destek olur eminim oda masallah elinden gelir ama kirmak istemiyorum annemi. Simdi onu kirmamak icinde kendimi hirpalayamam off :(

Aslında annen can sıkacak birley söylememiş sen fazla alıngansın
Eşin izinliymiş bilgilisinde gitme evinde kal
Bu ruh hali ile hem kendine hem annene zehir olur o günler
Aynen kotu bisey demesede batti bana bu ara alinganlik ustumde bi tek esimle tam anlasabiliyoruz :(

evinde kal konu sahibi DE anlamadığım annem yeni doğandan korkar eline alamaz nasıl bir kafa senin altını kim değiştirmiş bebekken komşu teyzeler mi :kahve:
:D annem beni dogurali cok oldugu icin baskada bebek gormedigi icin unutmus kuzenimin altini degistirmeye kalkyiydi 3 aylik yapamadi bezi takmayi bile unutmus tekrar yengemi cagirmisti. Yapamiyor yani

Hadi kayınvalideden kıskanılmasını anlarımda insan annesinden bebeğini nasıl kıskanır ? Annen çocuk bakmayı bilmiyor da sen nasıl büyüdün ? Bu kadar da buldumcuk olmayın.
Arkadasa verdigim cevaba bakin. Unutmus yapamiyor ne yapabilirim.

Kız 19 yaşında ne ara bebek bakımında bu kadar tecrübe kazandın :) Maşallah yani, ben hiç beceremem bebeği kucağıma verirler irrete durur, anaç değilim heral :KK53:

:KK70: annem beni dogurali cok oldugu icin baskada bebek gormedigi icin unutmus kuzenimin altini degistirmeye kalkyiydi 3 aylik yapamadi bezi takmayi bile unutmus tekrar yengemi cagirmisti. Yapamiyor yani
dert etme canım bisiklete binmek gibidir yaşım 30 hiç bebek görmeden büyüdüm neredeyse 21 aylık oğlum var ustası oldum bu işin ;):D

Yazdıgınız diyalogda kötü bir sey göremedim

Anneniz yanınızda olursa bebege degil size bakar zaten
Yemek yapar ev işi yapar

Kocam bunları zaten yapar diyorsanız gitmeyin

Onun gelme durumu yok mu? O gelse en rahatı o olur

Back
X