Hamileliğimm kesinleşti kızlarrr!!!

:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5turser canım tebr,k ederim...çok sevindim....allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ... sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin umarım...heyacan yapma ....dikkat et kendine ....

sağol arkadaşım bende bir umut kızı olarak sana aynı güzel dileklerde bulunacağım Rabbim sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin sende kendine iyi bak arkadaşım ;)

tursercim nasılsın ben bugün regl oldum bana 2. gün gel demişti.yarın pazar merkez açıkmı acaba arıcam sorucam şimdi.çok şükür kendiliğimden(doğum kontrol hapıyla) oldum yine adet.tam gününde .şimdi bebeğime bebeklerime bir adım daha yaklaştığımı hissettim.allahın izniyle inşallah.sen naptın.miden nasıl oldu başka şikayetin filan varmı.kendine dikkat et.sen çok enerjık birisin fazla oynayıp zıplama :)hadi öptüm yiğenleriminde o küççücük gözlerinden öptüm.dualarında eksik etme beni nolur

canım tursercim kendi sorunlarımla boğuşmaktan tebrik bile edemedim canım kusura bakma çok çok sevindim allah devamını ve sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah nasıl gittinmi bi daha dr a kese ve kalp atışları tekmi bebişin çoğulmu olduğunu öğrenmek için allahım yüzünü hep güldürsün inşallah tekrar tekrar tebrik ederim canım

canim benim bende aynen kendi sorunlarimdan seni takip edemedim gordugum iyi oldu
tbr ediyorum saglicakla kucagina lairsin insallah darisi basimizaaaaaaaaa

Allah razı olsun arkadaşlarım

sersev sen nasıl oldun canım kanaman kesildimi ??? evet kalp atışlarını değilde keselerini gördüm ikiz kese vardı kalp atışlarını 2 hafta sonra sanırım belkide bu gidişimde görürüm bilemiyorum

asi canım eksik olma Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah herdaim dualarımdasınız arkadaşım

özgezümra çok sevindim regl olmana evet dediğin gibi bir adım daha yaklaştın bebişlerine yarın kapalı canım yani bazen işlem yapıyorlar ama mecbur yapılması gereken işlemleri yapıyorlar normal hasta almıyorlar sana muhtemelen pazartesi gelin 3.gün diyecekler keşke dün arasaydın belki bugün öğlene kadar gitmiş olabilirdin ama farketmiyor zaten 2. yada 3.gün başlanıyor hadi hayırlısı beni haberdar et emi canım son zamanlarda sık sık giremiyorum mide bulantılarım devam ediyor ve ne yazıkki gripte gitgide yayıldı vucuduma bunada şükür bak sevindim şimdi senin için inşallah sorunsuz bitecek herşey canım Allahın izniyle tabii bol bol dua etmeyi unutma emi ;)

Allah razı olsun arkadaşlarım

sersev sen nasıl oldun canım kanaman kesildimi ??? evet kalp atışlarını değilde keselerini gördüm ikiz kese vardı kalp atışlarını 2 hafta sonra sanırım belkide bu gidişimde görürüm bilemiyorum

asi canım eksik olma Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah herdaim dualarımdasınız arkadaşım

özgezümra çok sevindim regl olmana evet dediğin gibi bir adım daha yaklaştın bebişlerine yarın kapalı canım yani bazen işlem yapıyorlar ama mecbur yapılması gereken işlemleri yapıyorlar normal hasta almıyorlar sana muhtemelen pazartesi gelin 3.gün diyecekler keşke dün arasaydın belki bugün öğlene kadar gitmiş olabilirdin ama farketmiyor zaten 2. yada 3.gün başlanıyor hadi hayırlısı beni haberdar et emi canım son zamanlarda sık sık giremiyorum mide bulantılarım devam ediyor ve ne yazıkki gripte gitgide yayıldı vucuduma bunada şükür bak sevindim şimdi senin için inşallah sorunsuz bitecek herşey canım Allahın izniyle tabii bol bol dua etmeyi unutma emi ;)

canım çok teşekkür edrim iyiyim kanamalarım kesildi çok şükür inşallah iki kesenin içinde meleklerini ve kalp atışlarınıda görüceksin allahın izniyle kendine ve bebişlerine iyi bak tatlım öpüyorum çoka.s.

cnm öncelikle çok dikkat et kendine .havaların değişkenliği, hamilelik ,salgın hepsi üst üste gelince kaçınılmaz olmuş grip.cnm benim bende dün gittim doktora.saat 2de randevum vardı.3 te muayene oldum çok kalabalıktı çok sıra vardı.enver bey herşey olması gerektiği gibi dedi.çok iyi dedi.corospin,folbiol,estraderm bant kullanmaya başladım.30unda kontrolüm var.kan tahlili yapılacakmış.e2 ye başka hormonlarada bakılacakmış.ona göre transfer günü kararlaştırılacakmış.4 yada 5 nisan olucak dedi. nasip olursa inşallah bir aksilik çıkmazsa.sende burdan yazarsın bulamaıyorum bazen seni.kendine ve yiğenlerime çok iyi bak emi.allaha emanet olun

çok sevindim özge kız ne kaldıki şunun şurasında gerçi o zamanki çöküntüne hakvermiştim ama Allahın izniyle balstokistlerinle daha umutla devam edeceksin yoluna bak gör Allahın izniyle kesin hamile kalacaksın ya aslında ben böyle kimseyi gaza getirmedim şimdiye kadar hatta çoğu arkadaşta çekindim düşüncemi söylemekte içimden geçsede söylemedim ama senin hamile kalacağını o kadar büyük bir hissiyatla hissediyorumki birde samimiyetine inandığım için dile getirmeden edemedim gerçi sen güçlü tevekküllü kızsın olmasa bile zor dönemden geçip kendini toparlayacağına eminim ki buna gerek kalmayacak hamile olacaksın Allahın izniyle gör bak :)

çok saol tursercim en büyük destekcim walla sensin.beni en iyi anlayan sensin.kendimi herşeye hazırladım.zamanla ilgili problemim var çok sabırsızım geçmiyor diyorum günler dakikalar.aslında çok çabuk geçiyor.hemen geldi tedavi zamanı kafayı yiycektim nasıl geçircem zamanı die.rabbimden gelen herşeye razıyım.ama içimden geçmiyor değil düşecekse sağlıkla doğmayacaksa rabbim hamile kalmayıda nasip etmesin.yokkken yok diyorsunda varken tam kavuştum derken gitmesi daha da bir yıkıyor insanı.rabbim duy sesimi sağlıkla kucağıma alıcaksam senden gelen kız erkek 3üz 5iz herşeye razıyım.sen beni hayırlı sonuçlarla karşılaştır.duadan başka elimden hiç birşey gelmiyor.sen de umarım iyileşmişsindir.dikkat et canım şu bir kaç ayı bir atlatsaydın.havalar ısınırdı.biraz daha rahat ederdin.rabbim isteyen çabalayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.(amin)

Back
X