Hamileliğin 1. ve 2. ayındaki ağrılar

sea.1013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
842
1
116
43
Merhaba kızlar, Tam bir aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Kan testi ile.
öğrendiğimden beri kasık ağrım var. sol kasığım bacağımla birleştiği yer ve bacağımı kasıyor hafif yürürken.
İşte filan zor oturuyorum sandalyede.
sancı şeklinde hafif yani yerinde duramayacak kadar değil ama.
Normalmidir sizde sizde yaşadınız mı.
bugün 4+1.

korkmana gerek yok bu ağrılar hamilelerin %75inde oluyor doktoruna söyle sana magnezyum takviyesi verecektir.

aynı dert bendede var canım ama ben henüz bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim bakalım yarın kan testi yaptırıcam adetim hala gelmedi
Hayırlı bi bebek olur inşallah :)

ben hamile olduğumu bilmeden 3 kere öyle bir karın ağrısı çektimki.son ağrım 2 gün sürdü 2. gün dayanamadım hastaneye gittim.test felan yaptılar bişey çıkmadı.meğer hamileymişim.sonra öğrendim.valla yaptıklarımdan sonra hala hamile olmam bna göre mucize:)

korkmana gerek yok bu ağrılar hamilelerin %75inde oluyor doktoruna söyle sana magnezyum takviyesi verecektir.

doktoru kan testinden sonra aramıştım 10 gün sonra gel dedi.
sanırım keseyi filan tam görebilmek için.
haftaya çarşamba filan gitcem.
o zamana kadar geçer belki.
bugün biraz daha az.
tabi akşama kadar nasıl olur bilmem.

hiç korkma canım bunlar normal, benim yeni yeni gidiyor ağrılarım. dün bebeği ve pıt pıtları gördük:)

Son düzenleme:
Bende de biraz agrilar var boyle igne batarmis gibi sag kasigimda karnima bakinca sanki sag tarafim sol tarafima gore biraz daha siskin insallah bi sorun yoktur. Buarada 5+2 gunluk hamileyim.

Back
X