- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
arkadaslr merhaba ben hamileligim ilk ayinda daha cok kiloluydum ama simdilerde agzimin ici sanki zehir hoc agzimin tadi yok hic bisi yiyemiorum surekli afedersiniz balgam kusuyorum pecetelerle geziorm elime olmayan yuzuklerim simdi kendiliginden cikio cok zayifladim bebek de bu sekilde gelismez biliorm doktora gittim imom verdi vitamin ama gidanin kendisi almak varken ilac onun yerini tutmaz biliorm napicam bilemiorm bebegime bisi olmasindanda korkuyorm bu durumu yasayanlar lutfen goruslerini tecrunlerini yazarmi .
Yesekkur ederim :)bebek gelişmez diye bir endişeniz olmasın, bebek öncelikle sizin vucudunuzdaki tüm vitamin ve demir stoklarını tüketir, yani gebelikteki vitamin ve beslenme ağırlıklı olarak sizin sağlığınız içindir. eğer yetersiz beslenir ve vitaminlerinizi almazsanız, kansızlık kalsiyum eksikliği gibi sorunlar yaşarsınız. bebeğin gelişiminin geri kalması için aşırı bir yetersiz beslenme ve annenin tüm depolarının boşalması gerekir ki bu normal sağlıklı bir kadında çok düşük bir ihtimaldir. o yüzden vitaminlerinizi aksatmamaya, az ama öz yemeye çalışın (kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin)
41 mi?Ben 17. haftadayim ve 41 kiloyum. Bebegin durumu gayet guzel, boyu kilosu falan. Yani siz hic yemeseniz bile bebek alacagini aliyor sizden merak etmeyin.
41 mi?
Vay anasını! Ben son bir ay her gün yarım kilo baklava yedim. Bir kez bile midem bulanmadı. Canım ne isterse yedim. Bebeğim 3 250 g doğdu. Yemekle ilgisi yok gerçekten ya. Üstelik 22 kg almıştım.Bende ayni durumu yasadim , 6 ci ayin sonuna kadar 6-7 kg verdim ama son aylarda toparladim sukur ve bebiste hic bi sorun yoktu. Et ,tavuk ,balik ,sebze ,yogurt ,yumurta .....ve dahasinu agzima dahi alamadim. 6 ay boyunca elma ,haslanmis patates, salgam suyu ,petibor ve nadiren bulgur pilavi disinda hic bisey yiyemedim bebegim 3,80 dogdu gayet saglikliydi
He o zaman iyi.. Ben 164 49 kiloyum, belki de senden daha zayıf görünüyorumdur, kilo almaya çalışıyorum ben de..Boyum 1.50 yalniz. Ama ona gore bile dusuk bir kilo.
He o zaman iyi.. Ben 164 49 kiloyum, belki de senden daha zayıf görünüyorumdur, kilo almaya çalışıyorum ben de..
cnm yaa bende 16 haftalık hamileyim 43 kiloyum ne olcak böyle hiç hamile gbi deilim :) bende endişe ediyorum şöyle bi iştahım yok herkes hamilenin iştahı açık olur çok yer diyor.. ben zaten iştahsız biriydim hala öyleyim ne kilo aldım ne verdimBen 17. haftadayim ve 41 kiloyum. Bebegin durumu gayet guzel, boyu kilosu falan. Yani siz hic yemeseniz bile bebek alacagini aliyor sizden merak etmeyin.
Bebek iyi olduktan sonra hiç dert etme, senin için daha iyi.. Benim annem de 8 aylıkken normal kıyafetlerini bile giyiyormuş. Hepimiz de normal kilolarda doğduk. Ben bekarım ama ultrason muayenesinde doktor rahmimin çok geniş olduğunu söylemişti, hamilelikte karın çıkmıyormuş böyle olunca da..Zayıf görünmek sıkıntı değil de hamileyken insan biraz yemek istiyor psikolojik olarakŞuan 4. ayımdayım ama gazım olduğu zaman ne kadar karnım şiş olursa şu an o kadar şişti. Hiç hamile gibi değilim. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Bebekte bir sıkıntı yok ama çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?