HAMİLELİGİN İLK 3 AYINDA FOLİK ASİT Mİ? MULTIVİTAMİN Mİ YARDIM!!!

berrass

oğlum abi oluyor :)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
72
30
18
42
Slm kizlar kafam cok karisti ben 9 haftalik hamileyim ilk doktor muayenesinde doktor multivitamin verdi decavit ama gebeligin ilk 3 ayi sadece folik asit kullamilmali yaziyor bazi sitelerde benim gibi ilk aydan decavit kullanan varmi acaba?

Benim doktor neden direk decavit verdi acaba? Icinde folik asit de var yaziyor ama gereksiz yere A vitamini almakta zararli olabilir yaziyordu doktora sorsam mi?

Kesinlikle doktora sor canım kafana göre ilaç kullanma folik asit almam gerekmiyormu de o gerekli açıklamayı yapar bende decavit kullandım

Bence sor için rahat etsin ilk 3 ay folik asit bebek açısından çok çok önemli hatta hamilelik düşünenlere öncesinden veriyo doktorlar...doktorun kan tahlili falan yapıp bişeyleri eksik bulduysada vermiş olabilir decaviti belki bilmiyorum canım

Bana da doktorum decavit vermişti daha sonra doktor değiştirdim o da decavit 4.ay dedi ve bıraktırıp folik asit ve coraspin verdi. Sanırım her doktor farklı bir yol izliyor

Aynen benim doktorumda decavit verdi folik asit vermedi. ama kan tahlili yaptırdığımda kan değerlerim sınırın altında çıktığı yani anemi başlangıcı olabilir diye vermiş olabilir. folik asit de kullanmalı mıyım bunun yanında? kullananlar ne kullanıyor?

folik asit kullanıyorum decavitle birlikte kullanılıyor ben daha vitamine baslamdım ama sen folikte kullan canım

Benimde ilk doktorum 5. Haftamda folik asit verdi o izne ayrılınca başka doktora gitmeye başladım halsizliğim ve demir eksikliğim olduğunu söyleyince decavit ve demir hapı verdi çok şükür bebeğimde bi sorun yok sanırım herkes farklı bişey uyguluyo

Slm kizlar kafam cok karisti ben 9 haftalik hamileyim ilk doktor muayenesinde doktor multivitamin verdi decavit ama gebeligin ilk 3 ayi sadece folik asit kullamilmali yaziyor bazi sitelerde benim gibi ilk aydan decavit kullanan varmi acaba?
bende 10 haftalık hamileyim doktorum sadece folik asit verdi birde coraspin... folik asiti 3.aya kadar coraspini hamilelik sonuna kadar kullanacaksın dedi...

Slm bende bıraktım decaviti sadece folik asit alıyorum bugün başladım doktoru aradım içinde folik asit var zaten birsey olmaz dedi ama bilemiyorum

canım ben her ikisinide kullanıdım. folik asit ilk 3 ay onunla beraber elevit multi vitamin bebeğe yararı var bunların zararı yokki. tamamen gelişimi için. folikasiti tabi ben bırakalı çok oldu6.ayım bitti çünkü doktorun ne diyosa onu yap bence. benim bebeğim tedaviyle oldu aldığım ilaçları yediğim iğneleri görsen ağlarsın halime ama hepsi bebek için şimdi maşallah çok iyi keyfi yerinde 1 hafta büyük ve iri bir bebek. doktorun seni en iyi şekilde yönlendirecektir merak etme..

Kızlar folikasit doktorum banada verdi ama ben kullanmak istemyrm çünkü 3 haftadır kullanıyorum kabız yaptı beni büyük tuvaletime cıkamıyorum haftada 1 kez cıkıyorm bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra doktora söyledım kullanmam gerekiyormuş sizlerde böyle bi sorun varmı ? Kabızlık sorununu nasıl giderebilirm..

Tatlim bazi doktorlar folik asite karsi. Direk multivitamin veriyorlar. Ama ben acibadem İbrahim beye gidiyorum kesinlikle folik asit şart diyo.

Kesinlikle kullan folik asit Bebeğin bedensel Gelişimi için çok gerekli internetten araştır bi istersen faydalarını oku

Çok Sağol canım içimi ferahlattin allahım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder bende panik oldum bir an kimse multivitamin kullanmiyor diye doktor sitesine baktım etrafıma sordum kimse multivitamini kullanmiyor ilk 3 ay imdat dedim ben ne yaptım benim ikinci çocuk ama 11 yaşında böyle ilaçlar kullanmadim ben tekrar teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…