bende 9+3 haftalık hamileyim. Midem berbat durumda. Bulantı, kusma, yanma, ekşime hepsi mevcut. Gaviscon'u ağzıma diklemek istiyorum, yemek borum o kadar yanıyor. Herşeyden tiksindim. Mutfak,buzdolabı heryer pis kokuyor bana. Hiçbir şey yiyemiyorum. İşyerindeki yemek listesine bile bakamıyorum, yazılı hali bile midemi bulandırıyor. Dört gözle bu 3 ayın bitmesini bekliyorum ama bir yandan bazı hamilelerin 9 ay bu sorunları yaşadığını duyup moralim bozuluyor. İnşallah benim ki bir an önce geçer. :18:
Akşamları dizilerimi izleyemeden başımın altında 2 yastıkla yatıyorum bu belimi ağrıtıyor. Belimin altına yastık koyamıyorum çünkü midem havaya kalktığı için yanma oluyor. Gecede 50 kere tuvalete kalkıyorum. Sonra düşünüyorum bu sorunları hasta olduğu için yaşayanlar var. Ama ben Allah'ım izin verirse bir melek kucağıma alacağım. Beklenen günle kendimi teselli ediyorum.
Akşamları dizilerimi izleyemeden başımın altında 2 yastıkla yatıyorum bu belimi ağrıtıyor. Belimin altına yastık koyamıyorum çünkü midem havaya kalktığı için yanma oluyor. Gecede 50 kere tuvalete kalkıyorum. Sonra düşünüyorum bu sorunları hasta olduğu için yaşayanlar var. Ama ben Allah'ım izin verirse bir melek kucağıma alacağım. Beklenen günle kendimi teselli ediyorum.