Aldatılma şüphesi dahi affedilir mi? Yaşayan var mı?

Ben tekrar asla yapmam kendime güvenmesem devam etmem ama artık ona güvenmiyorum işte
Buyuk ıhtımalle oda size guvenmedı hiç gizli gizli bile aldattığından eminim. Kafasında bitirmiş o süreçte suclu olmamak ıcın yalvarmıs. En kısa zamanda tekrarlayacak ve aynılarını yaşatacak bunuda yasayan her kadın bilir

Sizde ;
"Değerinizin bilinmesi" size yabancı bir duygu olduğu için "o" değerinizi bildiğinde bu duygu size yabancı gelip sizi korkutuyor veya "ben değersizim baha değer verende benim gibidir" diyerek adamı aşağılık görüyor olup o ego ile sağa sola dadanıyor olabilir misiniz?

Ailede "değer bilinmesi" duygusal olarak değilde hep anında çözüm, eleştiri, yargılama usulü çözüldüyse "değer bilme diliniz dengeli değil" muhtemelen.

Hem terapi

Hem böyle forumlarda vakit geçirmelisiniz ; insanların "değer bilen davranışlar" ve "sadakat değeri" kavramları hakkında "temel inanç düşüncenizi" dengeli düşüncelerle yeniden oluşturmak çok işe yarar.

İlişkiniz hk. birşey demiyorum. Siz temel inancınızı dengelemediğiniz sürece hep aynı kişilikler veya hep aynı duyguları döngü halinde yaşarsınız.

Merhaba 1 yıldır bir ilişkim var ağustosta yıl doldu tam ben 25 yaşındayım o 33. Aynı evde yaşıyoruz ilk defa böyle bir şey yapıyorum.
Başlarda beni ilişkiye ikna etmeye çalıştı çünkü belki yaşım gereği ya da hazır olmadığım için ciddi bir şeylerden korkuyordum ailesel travma da olabilir. Ama zamanla öyle güven sevgi ilgi verdi ki sevmeye başladım, istemediğim süreçte ona yanlışlarım oldu. Eskiden konuştuğum bi adamla konuşmaya başlamıştım yakaladı beni affetti, erkek arkadaşlarımla konuşmama üzülüyordu yakın olma diyordu, giyim tarzım sosyal medyada paylaştığım şeyler. Hep rica ediyordu bir şeyleri. Ben anca 6-7 ayda uyum sağladım ve onu çok seviyorum. Son aylarda biraz tuhaf davranıyordu. Öfke patlamaları, yanımda uyumak istememeler. bana sesini yükseltmeyen gözyaşıma kıyamayan insan önemsemiyordu artık kavgalarda haklı olmak onun için daha önemli hale gelmişti kovsam gitmeyen insan gitmek istiyordu. Bunlar için beni suçluyordu borcum var seninle harcarken oldu, sen beni zaten hiç sevmedin vsvs gibi. Sonra benim alttan almamla tamamen bu süreç düzeldi. Geçen hafta telefonunu karıştırdım ve internet özel sekmede esc sitesi gördüm sadece aratılmış ama bana çok ağır geldi ve bitirdim. 3 gün yalvardı. 4.gün onu affettim inkar ediyor. Bana başından beri ihanet etmediğini söylüyor ama son günlerdeki sinirli tavırları neydi o zaman diye sorguluyorum. Güvenmek devam etmek istiyorum. Yanlış mı yapıyorum…?
Kuzum bu ne biçim ilişki??? önce siz aldatmış adam affetmiş sonra o aldatmış siz affetmişsiniz skor mu tutuyorsunuz???Bu ne saçmalık.İlişki aşk böyle bir şey değil,toksit hareketler gurursuz bir yaşayış.Dışarda müthiş bir ambiyans cümbüş var böyle gri siyah sözde ilişkilere takılıp kalmak niye?????

Back
X