Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adetime bir hafta kala sürekli kasık ağrısı ve göğüslerim ağrıyordu, bacaklarıma kramp giriyordu. Adetime dört gün kala öğrendim bebişimiKızlar merhaba merak ediyorum ilk 3. Haftada falan daha yeni yeni böyle hamileyken sürekli adet olacak gibi ağrılar hissediyormuydunuz kasıklarınıza ağrı kramp giriyormuydu yani sürekli bi sıcak su torbası koyma isteği geliyor bana
Peki böyle sürekli adet olacak gibi hissediyormuydunuEvet adetime bir hafta kala sürekli kasık ağrısı ve göğüslerim ağrıyordu, bacaklarıma kramp giriyordu. Adetime dört gün kala öğrendim bebişimi
Ben şuan öyle hissediyorum, adet sökülecek ama gelmedi bir türlü gibi. Kasıklarda ağrı var. Ama daha kesin hamilelik var mı bilmiyorumPeki böyle sürekli adet olacak gibi hissediyormuydunu
Kaç gün var adetinizeBen şuan öyle hissediyorum, adet sökülecek ama gelmedi bir türlü gibi. Kasıklarda ağrı var. Ama daha kesin hamilelik var mı bilmiyorum
Gecikti benim 3-4 günKaç gün var adetinize
Siz test yaptınız mı acabaEvet benim adet gecikmesi 5. Gün bugün kasık ağrım vardı ama adet olma ağrısından ziyade daha bi farklı ya böyle kramp gibi kasılma gibi adette direk alt kısımda sancı oluyor bende şahsen
Test yapsanız çıkar aslındaGecikti benim 3-4 gün
Test yapsanız çıkar aslınd
Bugün sabah yaptım 2 farklı marka ikisinde de pozitif çıktı. Ama tabi emin olmak için kan verdim. Sabaha belli olur inşallahEvet yaptım ilk yaptığım reglden iki gün önceydi çok silik bi çizgi vardı sonra gün gün arttı sen yaptın mı
Ay hadi İnşallah vardır ben de sabah kan vericem inşallahBugün sabah yaptım 2 farklı marka ikisinde de pozitif çıktı. Ama tabi emin olmak için kan verdim. Sabaha belli olur inşallah![]()
Ayyy hadi inşallaahhBugün sabah yaptım 2 farklı marka ikisinde de pozitif çıktı. Ama tabi emin olmak için kan verdim. Sabaha belli olur inşallah![]()
Hadi inşallah ikimizde güzel sonuclar alırızAy hadi İnşallah vardır ben de sabah kan vericem inşallah
Ya tabikii, yazarım haber veririmAyyy hadi inşallaahhbize de haber ver olur muu
![]()
Ay hadi İnşallah vardır ben de sabah kan vericem inşallah
Kızlar gece heyecandan uyuyamadım resmen, şimdi düşmüş e nabıza dondum kaldımAyyy hadi inşallaahhbize de haber ver olur muu
![]()
Evet tabi ki ayırt edemiyorsun zaten adet ağrısı mı gebelik mi hatta yoğun bile olabiliyor ama sıcak su torbası koymayınKızlar merhaba merak ediyorum ilk 3. Haftada falan daha yeni yeni böyle hamileyken sürekli adet olacak gibi ağrılar hissediyormuydunuz kasıklarınıza ağrı kramp giriyormuydu yani sürekli bi sıcak su torbası koyma isteği geliyor bana
Maşallaahh sağlıkla yükselsin inşallahKızlar gece heyecandan uyuyamadım resmen, şimdi düşmüş e nabıza dondum kaldım![]()
Ayyyy hayırlı olsunnnKızlar gece heyecandan uyuyamadım resmen, şimdi düşmüş e nabıza dondum kaldım![]()
Neden sıcak su torbası koyulmamalıEvet tabi ki ayırt edemiyorsun zaten adet ağrısı mı gebelik mi hatta yoğun bile olabiliyor ama sıcak su torbası koymayın