Hamileliğin ilk alanları semptomlar

munurdil1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
165
35
13
Kızlar merhaba merak ediyorum ilk 3. Haftada falan daha yeni yeni böyle hamileyken sürekli adet olacak gibi ağrılar hissediyormuydunuz kasıklarınıza ağrı kramp giriyormuydu yani sürekli bi sıcak su torbası koyma isteği geliyor bana

Kızlar merhaba merak ediyorum ilk 3. Haftada falan daha yeni yeni böyle hamileyken sürekli adet olacak gibi ağrılar hissediyormuydunuz kasıklarınıza ağrı kramp giriyormuydu yani sürekli bi sıcak su torbası koyma isteği geliyor bana
Evet adetime bir hafta kala sürekli kasık ağrısı ve göğüslerim ağrıyordu, bacaklarıma kramp giriyordu. Adetime dört gün kala öğrendim bebişimi

Evet benim adet gecikmesi 5. Gün bugün kasık ağrım vardı ama adet olma ağrısından ziyade daha bi farklı ya böyle kramp gibi kasılma gibi adette direk alt kısımda sancı oluyor bende şahsen

Evet yaptım ilk yaptığım reglden iki gün önceydi çok silik bi çizgi vardı sonra gün gün arttı sen yaptın mı

Eklentiler

• IMG_20250429_073918.webp
    IMG_20250429_073918.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet tabi ki ayırt edemiyorsun zaten adet ağrısı mı gebelik mi hatta yoğun bile olabiliyor ama sıcak su torbası koymayın

Back
X