Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bence tutma çünkü bebeğin gelişiyor ve besin gerek zaten çoğu doktorda böyle der. Bebeğinin sağlığı içinKızlar merhaba hamileliğimi yeni ogrendim ilk ayda oruc tutmam da bi sıkıntı olurmu ?
Gebeliğin ilk ayları hiçbirşey yiyip içilmiyor doğru düzgün, zaten fiziksel gelişimden çok bebeğin genetik gelişimi oluşuyor ilk 3 ay. O yüzden çok istiyorsanız doktorunuza da danışarak tutun ama ben olsam tutmam ne olur ne olmaz.Kızlar merhaba hamileliğimi yeni ogrendim ilk ayda oruc tutmam da bi sıkıntı olurmu ?
Haklsn aslında onemli olan bebek sonradan kazası da yapılabilir.en iyisi doktra sormakCanim bence tutma çünkü bebeğin gelişiyor ve besin gerek zaten çoğu doktorda böyle der. Bebeğinin sağlığı için![]()
İlk 3 ay bebek kandan besleniyor yediğinizle değil zaten en çok kusma da ilk 3 ayda yaşanıyor ki aç gezen insanlar var bu yüzden ben 4 ay bitti ama denicem yinede vicdan azabı çekmem hiç değil mi tutamasam bile denedim olmadı derim rabbimde görüyor zaten. Anneme sordum 2 kardeşiz ikinizdede tutmuş birinde 3 aylık diğerinde 8 aylık hamileymiş tutarken o yüzden bence deneyin bünye kaldırmazsa eğer devam etmezsiniz ama tutabiliyorsanız tutarsınız
Aynen güzelim sonuçta minicik bir şey yakın olur nolmaz tutma kaza yaprsinbebeğin sağlıklı gelsinde aman degilmiiHaklsn aslında onemli olan bebek sonradan kazası da yapılabilir.en iyisi doktra sormak
Saol canm. Cevap verdigin icin dogru soyluyorsun en iyisi tutmamak okadar bekledim bu bebegi. Aklım cıkıyo zaten ters bisey olcak diyeAynen güzelim sonuçta minicik bir şey yakın olur nolmaz tutma kaza yaprsinbebeğin sağlıklı gelsinde aman degilmii![]()
Aynen canim benimde bir meleğim olacaktı yaşasaydı 7 aylık hamileydim gerçekten çok zor şuan benle olsaydı neleri feda etemzdim ama hayat buSaol canm. Cevap verdigin icin dogru soyluyorsun en iyisi tutmamak okadar bekledim bu bebegi. Aklım cıkıyo zaten ters bisey olcak diye
Üzüldm canm. Allah inşallah sana en yakn zamanda bi evlat sahibi olmayı nasip eder.Aynen canim benimde bir meleğim olacaktı yaşasaydı 7 aylık hamileydim gerçekten çok zor şuan benle olsaydı neleri feda etemzdim ama hayat bu