Hamileliğin ilk ayında süt oluşumu olur mu?

suzi5266

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
4
0
36
Kayseri
Selam arkadaşlar 3 ay önce bebeğim düştü.Son adetim normalden az ve kısa sürdü.Hastalığım bittikten sonra yeniden hasta olacakmışım gibi kasık ağrım oldu.Bir kaç günden beride göğüslerim şiddetli bir şekilde sızlıyordu.Dün göğüs ucum sızlayınca biraz sızlaması geçsin diye göğsümü sıktım aklıma nerden geldiyse birazda ucunu sıktım ve sıkınca süt geldi sorum bununla ilgili hamile kalmış olsam bile ancak 1 veya 1,5 aylık benim tahminime göre yani bu kadar erken süt oluşur mu yada başka bir rahatsızlık olabilir mi?

Canım şuan göğüslerin hashas. Sakın birdaha sıkma. Doğumu bile başlatabilirsin. Hamilelerde ençok etkilenen ve hormon olarak hashas bölgemiz.
Süte gelince Prolaktinin yükselmiş olabilir. yada doğal gelişimdedir. Bunu doktoruna mutlaka söyle. Kanla seviyesini biliyorlar.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi hormonal bir bozukluk galiba çünkü test yaptım negatif çıktı tekrar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…