Ne kadarda olsa içimiz rahat etmiyo ya Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinBende ayni durumdayim ama doktorumla gorustuk ilk aylarda bebek kandan besleniyormus ondan dolayi zarar vermiyorz
Ne kadarda olsa içimiz rahat etmiyo ya Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Sen kaç haftalıksın canımAmin amin bende 2 gundur kusuyorum zaten bisey yiyemiyorum
7 haftalikSen kaç haftalıksın canım
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Ben yaklaşık bir hafta beslenemedim su bile icsem çıkartıyordum ama sonradan değişti şuan 20 haftalık hamileyim. Kilo alamadım fazla şimdi de bunu takiyorum kafama. Doktorun bir problem yok diyor kilosu boyu haftası ile uyumlu.a ma inan bende takiyorum aslında boş yere hem kendimizi hemde bebisi uzuyoruzMerhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim mide bulantılarımdan birşey yiyemiyorum çok korkuyorum acaba bebeğimi açmı bırakıyorum diye sizdede bu durumu yaşayan varmı
Merhaba bebeginiz hayırlı olsun, hamileligin ilk 3,5 ayi ne yesem geri çıkarıyordum, ben de sizin gibi bebeğim iyi beslenemiyor diye korkuyordum. Doktorum bebegin ilk dönemler annenin yediklerinden beslenmedigini söyledi. Bulantilar bitince de yalnizca bebege faydali olacak seyler yedim. Şimdi 31. Haftamdayim, 6 kilo aldım bebegimin gelisimi de iki hafta önden gidiyor. O yuzden içinizi rahat tutun. Bulantilariniz bitince yemenize icmenize dikkat edin. Ilk zamanlar problem olmuyor.Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim mide bulantılarımdan birşey yiyemiyorum çok korkuyorum acaba bebeğimi açmı bırakıyorum diye sizdede bu durumu yaşayan varmı
Teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun ben iki doğum ysptım bu kadar acemi olmadım ya takıntılarım korkularım başladı Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba bebeginiz hayırlı olsun, hamileligin ilk 3,5 ayi ne yesem geri çıkarıyordum, ben de sizin gibi bebeğim iyi beslenemiyor diye korkuyordum. Doktorum bebegin ilk dönemler annenin yediklerinden beslenmedigini söyledi. Bulantilar bitince de yalnizca bebege faydali olacak seyler yedim. Şimdi 31. Haftamdayim, 6 kilo aldım bebegimin gelisimi de iki hafta önden gidiyor. O yuzden içinizi rahat tutun. Bulantilariniz bitince yemenize icmenize dikkat edin. Ilk zamanlar problem olmuyor.
Korkma ki o da güçlü bir şekilde doğsun. Birşey olmaz düzenli olarak beslen. Ve ona iyi gelecek şeyler ye.Seninde bebişin hayırlı olsun haklısın hem kendimizi hem bebeğimizi üzüyoruz birde ben takıntılı bir anneyim benim bebişde bir hafta geriden geliyo o yüzden çok korktum
Amin canım ne güzel tecrübeli sin benim ilk ve bir sürü sorun yaşadım. Çok şükür şuan iyiyiz. Yiyecek ekmeği varsa gelecek bir şekilde boşa telaş ama anne yureği işte :)Teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun ben iki doğum ysptım bu kadar acemi olmadım ya takıntılarım korkularım başladı Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Gündüzleri mide bulantım olmuyo çok şükür ama akşam afedersiniz ne yediysem çıkarıyorumKorkma ki o da güçlü bir şekilde doğsun. Birşey olmaz düzenli olarak beslen. Ve ona iyi gelecek şeyler ye.
Leblebi falan ye ağır şeyler yeme ben bir hafta boyunca çubuk kraker le beslendim..Gündüzleri mide bulantım olmuyo çok şükür ama akşam afedersiniz ne yediysem çıkarıyorum
Diger bebislerin cinsiyeti neydi? Onlarda yasamadiysan tam tersidir kesin.Gündüzleri mide bulantım olmuyo çok şükür ama akşam afedersiniz ne yediysem çıkarıyorum
Aslında tecrübeli değilim ilk oğlum doğdu yaşına girmeden isteyerek hamile kaldım ikisi bir büyüsün istedim ikinci kızım oldu ama doktor hatası yüzünden engelli kaldı ben tabiki devamlı hastanelerdeydim 3 yıl boyunca oğlumu kayınvalidem baktı bende çok zor günler geçirdimAmin canım ne güzel tecrübeli sin benim ilk ve bir sürü sorun yaşadım. Çok şükür şuan iyiyiz. Yiyecek ekmeği varsa gelecek bir şekilde boşa telaş ama anne yureği işte :)
Aynen ilk aylar et yenilmiyor sonraki aylar b 12 düşüyor yükleniyor Sun ama nafile. Allah yardımcımız olsun. :)Herşey söylemiş zaten doktor demişti bana da ilk üç ay yediklerimizden beslenmiyomus bende ilk haftalar ve et yiyemiyodm hatta kilo vermiştim aldı 11. Haftanın içindeyim 1 2 haftadır baya azaldı bulantı smdi normal halim gibi çoğu şeyi yiyip icym :)
Ne güzel inşallah atlatırız pek ete süte düşkün değilim ama zorla yemeğe çalışıyorumHerşey söylemiş zaten doktor demişti bana da ilk üç ay yediklerimizden beslenmiyomus bende ilk haftalar ve et yiyemiyodm hatta kilo vermiştim aldı 11. Haftanın içindeyim 1 2 haftadır baya azaldı bulantı smdi normal halim gibi çoğu şeyi yiyip icym :)
Benim zaten b12 düşüktü doktorum 10 tane dotex iğne verdiAynen ilk aylar et yenilmiyor sonraki aylar b 12 düşüyor yükleniyor Sun ama nafile. Allah yardımcımız olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?