İlk olarak vajinal muayene yapmıyorlar ki. Doğrusu 10.haftadayım hiç vajinal muayene yapılmadı. Artışı takip etmeniz gerekiyor. 5. Haftada keseyi görmeniz gerekiyor. 8.hafta yı beklemeniz belki tehlikeli olabilir.
Ben ilk 13 hafta hep vajinal muayene oldum. Ultrason probu rahime ulaşmıyor ki nasıl düşüğe yol açsın, aslı astarı yok. Zaten riski olsa doktorlar bunu tercih eder mi?Merhaba herkese
Henüz 5 haftalik gebeyim
Sağlık ocağında kan verdikten sonra aile hekimim 8 hafta olana kadar kadın doğuma gitmene gerek yok dedi
Acikcasi ben de erken gidip alttan muayane olup düşük yapar miyim diye korkuyorum benim gibi olan ya da muayene olup kanama , sıkıntı Allah korusun düşük yapan var mi?
Bir de beta hcg icin tekrar kan vermeli miyim sadexe birkez verdim 460 cıktı 5 gun gecikmede
Alttan muaneyle daha oluşmamış bebeğe zarar gelmez korkmayınMerhaba herkese
Henüz 5 haftalik gebeyim
Sağlık ocağında kan verdikten sonra aile hekimim 8 hafta olana kadar kadın doğuma gitmene gerek yok dedi
Acikcasi ben de erken gidip alttan muayane olup düşük yapar miyim diye korkuyorum benim gibi olan ya da muayene olup kanama , sıkıntı Allah korusun düşük yapan var mi?
Bir de beta hcg icin tekrar kan vermeli miyim sadexe birkez verdim 460 cıktı 5 gun gecikmede
Tesekkur ederimBen ilk 13 hafta hep vajinal muayene oldum. Ultrason probu rahime ulaşmıyor ki nasıl düşüğe yol açsın, aslı astarı yok. Zaten riski olsa doktorlar bunu tercih eder mi?
Rahim ağzı o kadar kolay bozulan bir şey olsa, 40 haftalığı dolduran gebelere doğumu başlatmak için ultrason cihazıyla vajinal muayene yaparlardı.
8 haftana kadar gitmene gerek yok demiş çünkü karından ultrasondan bebek kalp atışları en garanti o zaman duyuluyor. Kalp atışları önemli bir durum gebelik takibine başlarken.
Benim ki teste pozitif çıktı bekledim 7. Haftada gittim kesede kalbide atıyordu sağlıklı gebelikse beklerken bişey olmaz inşallahMerhaba herkese
Henüz 5 haftalik gebeyim
Insallah sağolunBenim ki teste pozitif çıktı bekledim 7. Haftada gittim kesede kalbide atıyordu sağlıklı gebelikse beklerken bişey olmaz inşallah
Merhaba herkese
Henüz 5 haftalik gebeyim
İlk başta kan veriyorsunuz betanın artışına bakılıyor. Artış iyiyse 5.haftadan sonra kese,7.haftadan sonra kalp atışına gidiyorsunuz.Peki ne yapılıyor kadin doğuma gidildiğinde sadece karından bakilip kan mi isteniyor yine
Bende bunu yazacaktım kese ve kalp atisi ıcın gidilmesi gerek hemde genel bir muayene. Onlemlerınızı alıp gıdın bencede. Hayırlı olsun Rabbım saglıcakla kavustursun ınsallah AMINİlk olarak vajinal muayene yapmıyorlar ki. Doğrusu 10.haftadayım hiç vajinal muayene yapılmadı. Artışı takip etmeniz gerekiyor. 5. Haftada keseyi görmeniz gerekiyor. 8.hafta yı beklemeniz belki tehlikeli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?