Hamileliğin ilk başlarında kanama

Meryemkurt61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
4
2
1
27
Kizlar merhaba ben hamile olduğumu yeni öğrendim kan değerim 151 falan yalnız 3 4 gündür beyaz akıntıyla karışık hafif kan geliyor kasik ağrılarım oluyor doktora gittik belki düşük yapıyorsun bilemem şuan dedi yolladı beni bazıları hamileliğin başlarında yerleşme kanaması olur diyor ama çevremde ki kimsede olmamış korkuyorum sizlerde böyle bir şey yaşayan var mı

Ben 8 haftalıkken küçük lekelenmelerim olmuştu ama Dr baya ilgilenmisti bide acaba başka bir Dr mi gitseniz

Ben 8 haftalıkken küçük lekelenmelerim olmuştu ama Dr baya ilgilenmisti bide acaba başka bir Dr mi gitseniz
Başka bir doktoru aradık bekleyin 2 gün sonra tekrar test yapın şuan çok erken kan değerleriniz yükselirse ona göre konuşma yapalım dedi yani iç çamaşırıma bile bulaşmıyor kan sadece tuvalet de geliyor sümüksü bı akıntıyla birlikte korkuyorum hamilelikten önce de ara ara gelirdi acaba idrar yolu enfeksiyonundan mı diyorum hiçbir doktor da daha erken diye bişey demiyor

Doğru bide öyle yapın iki gün sonra kan verin iki kat artar insallah aslında böyle durumlarda progestan diye bir ilaç veriyorlar ama bebeğin tuutunmasi için bende bunu hemen hemen doğuma iki ay kalaya kadar kullanmıştım

Acile gitsem yardımcı olurlar mı biz hep özele gittik sürekli şu tahlili verin deyip yolladılar kanamayla alakalı tek açıklama yapmadılar acile gitsem ciddiye alırlar mı artık acaba

Acile gitsem yardımcı olurlar mı biz hep özele gittik sürekli şu tahlili verin deyip yolladılar kanamayla alakalı tek açıklama yapmadılar acile gitsem ciddiye alırlar mı artık acaba
Bilemiyorum ki ya iyi dr gelirseniz ilgilenebilirler bazıları ben bişey yapamam diyio gönderiyor başıma geldi yani

Öncelikle acile gitmeyin çok az kan geliyorsa .

Ben regli dönemin de az az kan geldiği için test yapmıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim.
Bir sonraki ay yine olmuştu ayni durum. Progestan fitil di sanırım bir süre ondan kullanmıştım.

Siz bence yatın ayaklarınızı yükseğe dikin ve Dr un dediği süre kadar bekleyin. Kan çoğalınca acile gidin tabiki.
Dr unuzun açıklamaları size yetersiz geldiysede Dr. Unuzu değiştirin.
Stres yapmayın

2 ayda da kan mı gelmişti yani sizden ay öyle içimi rahatlattınız ki öyle korkuyorum dış gebelik falan diyorlar bazıları çevremde de yaşayan kimsey yok böyle

Doktorun yorumu doğru çünkü daha kese bile görünmüyordur canım. Yapacagin tek şey 2 gun de bir kan verip beta artışı sağlıklımı diye takip etmek o degerler asagi yukari bir fikir verir. Sen kendini yorma bol bol dinlen

2 ayda da kan mı gelmişti yani sizden ay öyle içimi rahatlattınız ki öyle korkuyorum dış gebelik falan diyorlar bazıları çevremde de yaşayan kimsey yok böyle
Hatta 3. Ay da sanirimaz az geliyordu yani. tam hatırlamıyorum 11 yıl oldu . Ama her defasında Dr a koşuyorum.
Riskli gebelikti ama 9 aylık dogum yaptim .
Hamileliğin çoğunda fırsat buldukça yatarak ayaklarımı yukarı kaldırdım.
Siz kafanıza takmayın ,dikkat edin . Dr unuzu dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…