Hamileliğin ilk günlerinde meme hassasiyeti

merryceyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
30
13
3
27
Kızlar merhaba, 2 Aydır bebek deniyoruz. Bu ay 24 temmuzda ovülasyon testinde pik gördüm o günü öncesini ve sonraki günleri değerlendirdik. Ovülasyondan 2 gün sonra inanılmaz bir meme hassasiyeti yaşadım ilk önce ucu sızlamaya başladı şimdi her yeri acıyor yeşil damarlar fazlasıyla belirgin. ( Normalde adetimden 1 hafta önce meme hassasiyetim başlar.) Adete 12 gün var. Bu kadar çabuk hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Kızlar merhaba, 2 Aydır bebek deniyoruz. Bu ay 24 temmuzda ovülasyon testinde pik gördüm o günü öncesini ve sonraki günleri değerlendirdik. Ovülasyondan 2 gün sonra inanılmaz bir meme hassasiyeti yaşadım ilk önce ucu sızlamaya başladı şimdi her yeri acıyor yeşil damarlar fazlasıyla belirgin. ( Normalde adetimden 1 hafta önce meme hassasiyetim başlar.) Adete 12 gün var. Bu kadar çabuk hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bilgisi olanlar yazabilir mi ?
ve o günden beri kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum. Hemde bel ağrısı hepsi aynı anda olduğu için anlamayadım sizin fikirlerinizi merak ettim.

Bende öyle düşünüyorum da anlamadığım için sormak istedim
yumurtlama dönemindesinizdir. yumurta çatladı diye hemen pat diye bitmiyor bu dönem 1 hafta kadar sürüyor. Yumurtlama döneminde de vücut hassas oluyor. Vücudunuzda belirti aramayın, sakince zamana bırakın

Benim de yumurta çatladıktan 2 sonra başladı regl olacağım güne kadar şişti ve ağrıdı hareket bile edemiyordum. Ama her şişkinlik hamilelik belirtisi olarak görülmemeli çünkü pik günü de oluyormuş. Göğüslerinizin ucunu takip edin giderek koyulaşıyor. Regl gününu bekleyin şuan çok çok erken ☺️

Benim de yumurta çatladıktan 2 sonra başladı regl olacağım güne kadar şişti ve ağrıdı hareket bile edemiyordum. Ama her şişkinlik hamilelik belirtisi olarak görülmemeli çünkü pik günü de oluyormuş. Göğüslerinizin ucunu takip edin giderek koyulaşıyor. Regl gününu bekleyin şuan çok çok erken ☺️
Çok teşekkür ederim 🙏🏻☺️

Gogusteki damarlar nasıl belirgin oluyor göğüs buyudugu için mi yoksa kan basıncı arttığı için mi acaba hamilelik belirtilerinde okuyunca merak ettim göğüs damarlanmasi nasıl bir şey

Gogusteki damarlar nasıl belirgin oluyor göğüs buyudugu için mi yoksa kan basıncı arttığı için mi acaba hamilelik belirtilerinde okuyunca merak ettim göğüs damarlanmasi nasıl bir şey
Bu konu hakkında çok bir bilgim yok hamile miyim onu bile bilmiyorum daha reglme çok var☺️ normalde gözle baktığınızda hafif bir şekilde belirir ya bu baya belirgin bildiğin harita gibi ovülasyonla ilgili de olabilir benim :) ama fikrimce süt bezleri çalışmaya başladığı için kan akışı hızlanıyordur diye düşünüyorum

Bu konu hakkında çok bir bilgim yok hamile miyim onu bile bilmiyorum daha reglme çok var☺️ normalde gözle baktığınızda hafif bir şekilde belirir ya bu baya belirgin bildiğin harita gibi ovülasyonla ilgili de olabilir benim :) ama fikrimce süt bezleri çalışmaya başladığı için kan akışı hızlanıyordur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim 😊

Cnm o süt hormonu yükseliyor ondan oluyomuş bebek süt gelcek yano göğüslerden ondan bi damarlanma oluyomuş ama o damarlanma adet gecikmesinden sonra oluyor bende sağlıksız bir gebelik geçirdim adetimin geçtiği 3. Günden sonra birdenbire damarlandı çok şaşırmıştım

Cnm o dediğin şey adet geçtikten sonra oluyor en az 2 3 gün regl gecikmesi olunca yani göğüste damarlanma

Hayırlısı olsun cnm benimde 6 gün var adetime hiç belirti yok 🫠
Amin canım senin için de hayırlısı olsun :) benim en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti onun yanı sıra kabızlık, gaz sorunu, ara sıra gelen giden kasık ağrıları bakalım görcez sonucu :) inşallah hamişizdir 🙏🏻

Amin canım senin için de hayırlısı olsun :) benim en belirgin belirtim göğüs hassasiyeti onun yanı sıra kabızlık, gaz sorunu, ara sıra gelen giden kasık ağrıları bakalım görcez sonucu :) inşallah hamişizdir 🙏🏻
İnşallah cnm çok istiyorum bende adetim yaklaştıkçada zaman geçmiyo sanki 🫠

Merhaba, test yaptınız mı? Hamile misiniz?

merhabalar, ben de aynı şeyleri yaşıyorum uzun zamandır bekliyorum hamileliği. bahsettiğin her şey bende de oldu uyuyamıyorum göğüslerimin gerginliğinden çok hassas uçları her zamankinden farklı etrafı halkalaştı ama adet düzenime 10 gün var sadece bu kadar değişim hiç yaşamamıştım. Belki ümit ettiğimden böyle geliyor ama sonucunu çok merak ediyorum lütfen paylaş bizimle :)

Back
X