Hamileliğin ilk haftalarında grip olan varmı?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
28
2.5 haftalık hamileyim, fakat grip oldum çok fena sürekli ateşim çıkıyor , 3 gün oldu internette çok uzun sürerse doktora gidin yazıyor, yememe içmeme bebeğim için midem bulansada dikkat ediyorum ama çok korkuyorum oda etkilenecek bişi olcak diye😓😓😓, ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Bismillah, bebeğiniz daha 5 ay kadar depolarınızdan yiyecek, sizin besin almanız önemli değil, susuz kalmayın yeter.
Ama ateş tehlikelidir, enfeksiyon olduğunu gösterir.
İlaçla da tedavisi şarttır, bu sebeple hiç geciktirmeden doktora gitmeniz lazım.

Çok teşekkür ederim, normalde hiç su içmeyen biriyim ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içiyorum, süt filan , yorumunuzu dikkate alıcam , doktora gidicem

Doktora gitseniz de ilaç vermiyorlar. Ben hasta oldum ateşim yoktu burun akıntısı şeklindeydi. Sıcak suya limon ve bal koyup içtim. Zencefil, tarçın kaynatıp içtim. Burun tıkanıklığı varsa soğanı bir tabağa dilimleyin yatarken yakınınıza koyun çok rahatlatıyor.

çok geçmiş olsun canım doğal yollardan atlatmaya çalışacaksın, ben de öyle oldum doktorlara yalvardım resmen ilaç için, vermediler 10 günde zor atlattım bol bol dinlen sıcak çorbalar iç bol bol sıvı ve meyve, bitki çayını abartma ve sakın ada çayı içme düşüğe neden oluyor. ıhlamur zencefil limon bal bol bol sıvı meyve, sabret en geç 10 günde geçiyor. enfeksiyon için bol bol sarımsak soğan en doğal antibiyotik

2.5 haftalık hamileyim, fakat grip oldum çok fena sürekli ateşim çıkıyor , 3 gün oldu internette çok uzun sürerse doktora gidin yazıyor, yememe içmeme bebeğim için midem bulansada dikkat ediyorum ama çok korkuyorum oda etkilenecek bişi olcak diye😓😓😓, ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Ben 11 haftalikken cok.agir grip.oldum akabinde idrar yolu enfeksiyonu da basladi 1 hafta kalkamadim yataktan ihlamur zencefil limon kurtardi beni

Doktora gitseniz de ilaç vermiyorlar. Ben hasta oldum ateşim yoktu burun akıntısı şeklindeydi. Sıcak suya limon ve bal koyup içtim. Zencefil, tarçın kaynatıp içtim. Burun tıkanıklığı varsa soğanı bir tabağa dilimleyin yatarken yakınınıza koyun çok rahatlatıyor.
Çok teşekkür ederim evet bugün gittim bi burun spreyi verdiler, hiçbişi yapmadılar bende şimdi bal limonu denicem 😊

Ya gerçekten mi bnde şimdi bal limonu denedikten sonra onuda deniyim o zaman , teşekkür ederim 😊
Rica ederim.dr tavsiyesidir zencefilin hicbir zarari yok zencefil bal ihlamur hergun 2-3 kupa ben neredeyse zaatureye ceviriyordum o dikti ayaga ama oncesinde hastanede 3 sise serum yedim tabiki vucudun toplanmasi icin

Rica ederim.dr tavsiyesidir zencefilin hicbir zarari yok zencefil bal ihlamur hergun 2-3 kupa ben neredeyse zaatureye ceviriyordum o dikti ayaga ama oncesinde hastanede 3 sise serum yedim tabiki vucudun toplanmasi icin
Ben gittim dediğim gibi hiçbişi yapmadılar , ben en iyi zencefil bal ıhlamuru deniyim 😊

Çok teşekkür ederim evet bugün gittim bi burun spreyi verdiler, hiçbişi yapmadılar bende şimdi bal limonu denicem 😊
Burun spreyini en fazla 5 gün kullanabiliyorsunuz unutmayın. Taze zencefille çubuk tarçını kaynatıp, içine bal ve limon sıkın. Sabah kalkınca yarım limonu bir bardak ılık suya sıkıp için her gün o da çok iyi geliyor.

Burun spreyini en fazla 5 gün kullanabiliyorsunuz unutmayın. Taze zencefille çubuk tarçını kaynatıp, içine bal ve limon sıkın. Sabah kalkınca yarım limonu bir bardak ılık suya sıkıp için her gün o da çok iyi geliyor.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ☺️ Çok sağolun

Back
X