- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Ben 11 haftalikken cok.agir grip.oldum akabinde idrar yolu enfeksiyonu da basladi 1 hafta kalkamadim yataktan ihlamur zencefil limon kurtardi beni2.5 haftalık hamileyim, fakat grip oldum çok fena sürekli ateşim çıkıyor , 3 gün oldu internette çok uzun sürerse doktora gidin yazıyor, yememe içmeme bebeğim için midem bulansada dikkat ediyorum ama çok korkuyorum oda etkilenecek bişi olcak diye, ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim evet bugün gittim bi burun spreyi verdiler, hiçbişi yapmadılar bende şimdi bal limonu denicemDoktora gitseniz de ilaç vermiyorlar. Ben hasta oldum ateşim yoktu burun akıntısı şeklindeydi. Sıcak suya limon ve bal koyup içtim. Zencefil, tarçın kaynatıp içtim. Burun tıkanıklığı varsa soğanı bir tabağa dilimleyin yatarken yakınınıza koyun çok rahatlatıyor.
Ya gerçekten mi bnde şimdi bal limonu denedikten sonra onuda deniyim o zaman , teşekkür ederimBen 11 haftalikken cok.agir grip.oldum akabinde idrar yolu enfeksiyonu da basladi 1 hafta kalkamadim yataktan ihlamur zencefil limon kurtardi beni
Rica ederim.dr tavsiyesidir zencefilin hicbir zarari yok zencefil bal ihlamur hergun 2-3 kupa ben neredeyse zaatureye ceviriyordum o dikti ayaga ama oncesinde hastanede 3 sise serum yedim tabiki vucudun toplanmasi icinYa gerçekten mi bnde şimdi bal limonu denedikten sonra onuda deniyim o zaman , teşekkür ederim
Ben gittim dediğim gibi hiçbişi yapmadılar , ben en iyi zencefil bal ıhlamuru deniyimRica ederim.dr tavsiyesidir zencefilin hicbir zarari yok zencefil bal ihlamur hergun 2-3 kupa ben neredeyse zaatureye ceviriyordum o dikti ayaga ama oncesinde hastanede 3 sise serum yedim tabiki vucudun toplanmasi icin
Gecmis olsun zencefilin gribe etkisi dr lar tarafindan da kanitlandi zaten salgin cok buyuk bu sene kalabalik ortamlardan kacinin ilk 3 ayBen gittim dediğim gibi hiçbişi yapmadılar , ben en iyi zencefil bal ıhlamuru deniyim
Burun spreyini en fazla 5 gün kullanabiliyorsunuz unutmayın. Taze zencefille çubuk tarçını kaynatıp, içine bal ve limon sıkın. Sabah kalkınca yarım limonu bir bardak ılık suya sıkıp için her gün o da çok iyi geliyor.Çok teşekkür ederim evet bugün gittim bi burun spreyi verdiler, hiçbişi yapmadılar bende şimdi bal limonu denicem
Amin çok teşekkürlerdomuz gribi oldum, ilk haftalarda değil ortada, suyu eksik etmeyin portakal vb Allah şifa versin
Teşekkür ederim, aynen haklısınız kalabalık yerlerden uzak durmam gerekiyorGecmis olsun zencefilin gribe etkisi dr lar tarafindan da kanitlandi zaten salgin cok buyuk bu sene kalabalik ortamlardan kacinin ilk 3 ay
Belirtiler vardı birde adetim gecikdi 4 gün test yaptım çıktı direk kan testi yaptırdım hastanede doktor tahminen 2.5 -3 haftalık hamilesiniz dedi2 bucuk haftalik nasil oluyor? hamileligi nasil ogrendiniz?
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBurun spreyini en fazla 5 gün kullanabiliyorsunuz unutmayın. Taze zencefille çubuk tarçını kaynatıp, içine bal ve limon sıkın. Sabah kalkınca yarım limonu bir bardak ılık suya sıkıp için her gün o da çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?