Hamileliğin ilk haftalarında hangi belirtiler yaşanır?

Algernonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
458
349
53
Merhabalar,
Hamileliğin ilk haftalarında hangi belirtiler yaşadınız, tecrübeli arkadaşlar?
Mesela bel ağrısı ya da sivilcelenme olur mu?

Öğrenmeden önce hatırladığım ise alt karnımda sürekli kazan kaynıyordu sanki fokur fokur kaynıyordu ben de kış mevsimi bagirsaklarim bozuldu sanmıştım.
Onun dışında hic bir belirtim yoktu hatta eşim dedi bana farkında mısın hic ağrın yok adet öncesi hamile olabilir misin diye yok be ne alakası var demiştim adam haklı çıktı

O fokurdama adetten önce mi olmuştu?

Bende aynı bu durumdayım.sanırım üşüttüm dedim eşime o da bebek yerleşiyordur belki de dedi.inşallah bende bebişimin haberini alırım aminnnn

Benim hic belirtim olmadi hala yok 16. Haftadayim
Benim ilk gebelıkte cok yogun belirtilerim olmuştu ama 3 ay önce düşük yasadım su an pek bir belirtim yok sanirim ıkıncı gebelıkte değişiyor

Kızlar peki aynı adet olacakmıs gibi agrınız oldu mu hiç .. hamile olup adet günü sancı hisseden de var mı ?

Ooooo o surekli var.. gidiyo geliyo surekli
Ciddi misin .. ya bugun adet olmam lazım hatta dün olacaktım normalde ama olmadı ve ara ara sancı hissediyom ama eğilip kalkarken de sağ kaşığıma batma oluyo dezgaha deyersem de batıyo .. hamilelik le kafayı yemiş olabilir miyim

Cok fazla dusunurseniz tum belirtileri hissedersiniz.. midenizde bulanir kusarsinizda her sey olur yani.. birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…