Hamileliğin ilk haftalarında hissedilen kasık ağrısı

LastMadOnEarth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
4.794
7.223
88
Kızlar merhaba, hamileligimin 5.haftasindayim, adetim geçeli 5 gün oldu.
Dün keseyi gördük çok şükür.
Kasiklarımda,karnımda hafif ağrılar var. Regl başlarken olan o sinir edici ama can yakmayan ince ince agrilardan. Bu normal mi? Lavaboya gidip regl olmuş muyum diye bakmaktan yoruldum,tedirginim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, sevgiler.

Cok normal bunlar adet olmadigimiz icin agliral olur gecer her ay adet donemlernde agri olr zaten azda olsa hamilelikte de

Aslında gönlümden geçen kız ama Allah ne verirse kabulümüz tabi çevremdeki herkes erkek olacak diyor bence de erkek olacak gibi Allah sağlıkla kucagimıza almayı nasip etsin canım
Benim gonlumdekide kız çünkü oğlum var eşimde bende erkek gibi hissediyoruz hatta eşim erkek olacak diyo Allah gonlumuzdekini hayırlı etsin :)

normal muhtemelen 4 ay kadar adet zamanlarınızdada olucaktır bel agrısıda tabıkı vücut genişliyor hormanlar değişiyor vajina genişliyor içeride bı takım gelişmeler oluyor içinizi rahat tutun dıkkat edın hareketlerınıze ılk üç ay allah buyuk saglılklı bir şekilde bebegınız gelecektır

Canım benim çok teşekkürler cevabın için inşallah her hamiş içi sırada ben sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza

benim de adet tarihimde aynen adet belirtilerim olmuştu. halen ara ara kasık ağrılarım hatta vajinal ağrılarım oluyor. genişleyen rahim ve damarların bir etkisi. gayet normal.

bende 15 aralıkta adet oldum geri cekılme yöntemı kullandık ayın 26sında (doğurgan döneme denk geliyor dıye) ocagın 10unda adet olmam lazım ama sırtımda ve kasıklarımda şiddetlı ağrı var midem de kötü bişey varmıs gibi hıssedıyorm neden olabilir?ayrıca gögsümde mavı damarlar gözükmeye başladı neden olabilir

bugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…