Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi leke ve kırmızı kanama

Gecmis olsun muhtemelen dusuk yapmissiniz,gebelikte hele ki ilk haftalarda bu anlattiginiz sekildeki kanamalar bunu gosteriyor.

Çok teşekkür ederim canım. Evet bugün doktora gittim ve düşük olduğunu söyledi. Başarısız bir hamilelikmis öyle dedi. Rahimdeki herşey atılmış. Ultrasonda baktı birşey kalmamış. Yarın gel bhcg okcelim tekrar dedi ama gitmicem çünkü dünyanın parasını bayıldım ve ilk hamile oldgumu ve düşük tehditi olduğunu söylediğinde ne progestin iğnesi yaptı ne birşey verdi, kanamam olduğunda telefona bile bakmadı. Başka doktora gideceğim yarın.

Doktorunu degistireceksen bile beta hcg takibini mutlaka yapmalisin, kurtaj gerekli mi degil mi onun kontrolu icin onemli. Kac haftalikti? Acikcasi dusecegi varsa ilaclar filan tutmuyor onu, dusmeyecekse ne kadar cok kanarsa kanasin kaliyor orda biraz kismet isi...

Bhcg yi yeni doktorda yaptırmayı planlıyorum. 4 5 haftalık ti. Haklısın ama bu doktora hiç güvenemiyorum beni kandırıyor gibi geliyor ekstra testler ve muayeneleri çıkarıyor hepsine ayrı ayrı para alıyor. Anlamıyorum ilk 5 mm kese gördü hailesin dedi sonra kanamam oldu haftasonu tele bakmadı sonra düşmüş dedi, sonra gel bidaha bakalım belki başka yerde konuslanmistir diyor.. Sizce mantıklı mı? Bana hiç mantıklı gelmiyor. Başka jinekolog gidip orda devam edicem

Baska yere konuslanmistir da ne demek? Nasil doktor bu? Biz burda dusuk yaptigini anladik o koca doktor anlayamamis mi? Cok sacma... iyi bir doktor bulman cok onemli,hamile kalma, hamilelik ve dogum surecinde isini yapmasinin yaninda seni anlayabilrcek duygularina saygi duyacak bir doktor olmali sectigin... insallah gonlune gore bir doktor bulursun

Canim aynilarini bende yasadim doktorlarin hic biri onemsemiyor ozelede gittim devletede hepsi ayni yapacak bisey yok dediler banada sabah polikinlige gel dediler sabaha kadar zaten hersey icin çok gecti. İgne bile yapmadilar gece acile gittigimde doktor zahmet edip gelmedi bile hepsi ayni ayni. Senin kacinxj gebeligin canim

Benim ilkti. Devlet hastenesinde bi doktor buldum çok iyi ve yardımseverdi.bi kuruş da ödemedim sigorta karşılıyor burda. Diğer doktor müsveddesi sürekli gideyim diye aptal yerine koydu çünkü her gidişimde TL ile 170 lira alıyordu. Artık son bulduğum doktora gidicem hamile kalırsam da takibi onunla yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…