Aynen cnm adet agrımla bırlikte kanamm basladı pıhtıda geldı. Beta degerım1416 cıktıAdet ağrısı gbi agrım oldu snra adet kanamasi gibi kan geldi acile gittim iğne vurdu düşük olabilir yapcak bisey yok dedi yarn kendi doktrma gitcem cnm senin nasl
Değerin çok iyi cnm inşallah düşmez senin iki embryomus ama belki biri düşmüştür Rabbim hayrlisyla bize bagislasin inşallahAynen cnm adet agrımla bırlikte kanamm basladı pıhtıda geldı. Beta degerım1416 cıktı
Dr kese fln gormedı cnm gorunmesi gerrkmezmıydı 4+5 gunlğmDeğerin çok iyi cnm inşallah düşmez senin iki embryomus ama belki biri düşmüştür Rabbim hayrlisyla bize bagislasin inşallah
Adet ağrısı gbi agrım oldu snra adet kanamasi gibi kan geldi acile gittim iğne vurdu düşük olabilir yapcak bisey yok dedi yarn kendi doktrma gitcem cnm senin nasl
Allahım inşallah bebişler sizinledir,dualarım sizinle...Aynen cnm adet agrımla bırlikte kanamm basladı pıhtıda geldı. Beta degerım1416 cıktı
Bı andada dusmezdı kiHubannn canim bak düşük olsa değerin düşerdi.. vajinal ultrason mu bakti degerin 1500 olmasi gerek o zaman da gerci. Bak ben adet oldum diyorum ya iki gun boyunca bildigin adet.. ve gebeyim.. moralini asla bozma.. iki transferde oluyor boyle demistu doktorum..
Hubann öncelikle geçmiş olsun. Bak aynı şeyi bende yaşadm gebeliğim başında. Hemen hemen aynı zamanlarda kanamam oldu bildiğin pıhtılar düşürdüm. Doktoruma ulaşamadım progestan iğnemi aldığım gibi acile gittim. Hemen iğnemi yaptırdım. Çünkü iğne kanamada fitilden daha etkili. Geceye kanamam kahverengine döndü. Ertesi gün doktoruma ulaştm hcg tekrarladm aynı senin ki gibi sağlıklı artmıştı. Kese görme günüme kadar iğneyle devam ettim. Fitilde kullandım tabi. Kanama varken nasıl kullanırım deme. Şuan bebeğinin ellerinin altından kayıp gitmesine izin veriyorsun. Doktorun ümitlenme demiş olabilir. Ama unutma bu kanamaları normal sayan doktorlarda var. Keseyi gördüğümüz günde hafif kanama oldu yine ama kese etrafında kanamam yoktu. Doktor nerden geldiğini anlamadı. Hele o parçalar düşerken kese nasıl sağlam durdu hala şaşarım. Rahim kapalı gizli kutu. İlla bebeğinden keseden kaynaklı bir kanama olmuyor yani. Sen fitil yerine hergün iğneni ol. Ayrıca sağlıklı bir gebelik olmasa saniyesinde hcg değerin düşer artmaz. Yani dediğin gibi hemen düşmemezlik olmaz. Senin günü gününe artmış iki kat. Hcg değerin 1500 ü falan geçince vajinal 5000 i geçince karından görünür. Haftayla alakası yok bunun. Bu kadar yazıyorum ki lütfen ümitsiz olma ve doktor öyle dedi diye kaybedeceksin sanma. Ayrıca banada 2 transfer oldu ama şuan oğlumla yoluma devam ediyorum 31 haftalığım. Belkide vücudum o sağlıksız bebeği atmak istedi. Çünkü kese büyüdü ama kalp atışı alamadık hala içimde biyerlerde yani :) doğumda alacaklar. Şuan kanama var diye fitil iğne vs.kullanmıyorsan sakın yapma. İğneye gerek yok diyen doktoruda ilk defa gördüm. Ben doktoruma bile sormadım. Oda iyi yapmışsın dedi. Ha düşecekse sağlıksızsa düşecek bunuda biliyorz. Ama sen elinden geleni yap. Lütfen...Bı andada dusmezdı kicuma tekrr ypıcm.
Kanaman varken progestan zor olmadımı. Hala kanamm var nasıl koycm progestanı
Canımm rabbm saglıklı dogumlar nasıp etsın. Hıc vaZgecermıyım progestanı vajınal kullanıorm ıhmal etmm. Ama kanamam baya varHubann öncelikle geçmiş olsun. Bak aynı şeyi bende yaşadm gebeliğim başında. Hemen hemen aynı zamanlarda kanamam oldu bildiğin pıhtılar düşürdüm. Doktoruma ulaşamadım progestan iğnemi aldığım gibi acile gittim. Hemen iğnemi yaptırdım. Çünkü iğne kanamada fitilden daha etkili. Geceye kanamam kahverengine döndü. Ertesi gün doktoruma ulaştm hcg tekrarladm aynı senin ki gibi sağlıklı artmıştı. Kese görme günüme kadar iğneyle devam ettim. Fitilde kullandım tabi. Kanama varken nasıl kullanırım deme. Şuan bebeğinin ellerinin altından kayıp gitmesine izin veriyorsun. Doktorun ümitlenme demiş olabilir. Ama unutma bu kanamaları normal sayan doktorlarda var. Keseyi gördüğümüz günde hafif kanama oldu yine ama kese etrafında kanamam yoktu. Doktor nerden geldiğini anlamadı. Hele o parçalar düşerken kese nasıl sağlam durdu hala şaşarım. Rahim kapalı gizli kutu. İlla bebeğinden keseden kaynaklı bir kanama olmuyor yani. Sen fitil yerine hergün iğneni ol. Ayrıca sağlıklı bir gebelik olmasa saniyesinde hcg değerin düşer artmaz. Yani dediğin gibi hemen düşmemezlik olmaz. Senin günü gününe artmış iki kat. Hcg değerin 1500 ü falan geçince vajinal 5000 i geçince karından görünür. Haftayla alakası yok bunun. Bu kadar yazıyorum ki lütfen ümitsiz olma ve doktor öyle dedi diye kaybedeceksin sanma. Ayrıca banada 2 transfer oldu ama şuan oğlumla yoluma devam ediyorum 31 haftalığım. Belkide vücudum o sağlıksız bebeği atmak istedi. Çünkü kese büyüdü ama kalp atışı alamadık hala içimde biyerlerde yani :) doğumda alacaklar. Şuan kanama var diye fitil iğne vs.kullanmıyorsan sakın yapma. İğneye gerek yok diyen doktoruda ilk defa gördüm. Ben doktoruma bile sormadım. Oda iyi yapmışsın dedi. Ha düşecekse sağlıksızsa düşecek bunuda biliyorz. Ama sen elinden geleni yap. Lütfen...
Canımm rabbm saglıklı dogumlar nasıp etsın. Hıc vaZgecermıyım progestanı vajınal kullanıorm ıhmal etmm. Ama kanamam baya varHubann öncelikle geçmiş olsun. Bak aynı şeyi bende yaşadm gebeliğim başında. Hemen hemen aynı zamanlarda kanamam oldu bildiğin pıhtılar düşürdüm. Doktoruma ulaşamadım progestan iğnemi aldığım gibi acile gittim. Hemen iğnemi yaptırdım. Çünkü iğne kanamada fitilden daha etkili. Geceye kanamam kahverengine döndü. Ertesi gün doktoruma ulaştm hcg tekrarladm aynı senin ki gibi sağlıklı artmıştı. Kese görme günüme kadar iğneyle devam ettim. Fitilde kullandım tabi. Kanama varken nasıl kullanırım deme. Şuan bebeğinin ellerinin altından kayıp gitmesine izin veriyorsun. Doktorun ümitlenme demiş olabilir. Ama unutma bu kanamaları normal sayan doktorlarda var. Keseyi gördüğümüz günde hafif kanama oldu yine ama kese etrafında kanamam yoktu. Doktor nerden geldiğini anlamadı. Hele o parçalar düşerken kese nasıl sağlam durdu hala şaşarım. Rahim kapalı gizli kutu. İlla bebeğinden keseden kaynaklı bir kanama olmuyor yani. Sen fitil yerine hergün iğneni ol. Ayrıca sağlıklı bir gebelik olmasa saniyesinde hcg değerin düşer artmaz. Yani dediğin gibi hemen düşmemezlik olmaz. Senin günü gününe artmış iki kat. Hcg değerin 1500 ü falan geçince vajinal 5000 i geçince karından görünür. Haftayla alakası yok bunun. Bu kadar yazıyorum ki lütfen ümitsiz olma ve doktor öyle dedi diye kaybedeceksin sanma. Ayrıca banada 2 transfer oldu ama şuan oğlumla yoluma devam ediyorum 31 haftalığım. Belkide vücudum o sağlıksız bebeği atmak istedi. Çünkü kese büyüdü ama kalp atışı alamadık hala içimde biyerlerde yani :) doğumda alacaklar. Şuan kanama var diye fitil iğne vs.kullanmıyorsan sakın yapma. İğneye gerek yok diyen doktoruda ilk defa gördüm. Ben doktoruma bile sormadım. Oda iyi yapmışsın dedi. Ha düşecekse sağlıksızsa düşecek bunuda biliyorz. Ama sen elinden geleni yap. Lütfen...
İşte iğne olsan kanaman kesilir. Fitil o kadar etkili değil. İğne direkt kana karışıyo. Benim iki kanamamda da iğneden sonra kahverengiye dönerek azaldı. Fitille hemn kesilmezdi. Sen ol iğneni zararı olmaz faydası olur. Aile hekimliğinde vurduruver. Yorgun olduğunu tahmin edebiliyorum çok çok iyi anlıyorm hikayenide az çok biliyorm. Gebe kaldıktan sonra hiç progesteron değerinede baktırdın mı. Çünkü kese ve bebek için hayati bir hormon. Belki kullandığın fitil yetmiyor ve şuan değerin düşük olduğu içinde kese gelişemiyor. Herşey ama herşey olabilir. Kendi tüp bebek doktoruna mı gittin?Canımm rabbm saglıklı dogumlar nasıp etsın. Hıc vaZgecermıyım progestanı vajınal kullanıorm ıhmal etmm. Ama kanamam baya varpek umıdım kalmadı az cook bişileri bılıyoruz ama ıns dedıgın gibi olur . Benı en ıyı anlayabbıleceklerdensın ne zor zamanlar gectı anne olabılmek adına ne cok mucadele verdım . Yorgunm
Sabah gıdıyorum inş. Ona ıgneyı soyleyecegım canım. Ama bukadar kanamadan saglam cıkarmı bılmıyorum. Degerlerım ıkız gıbı duruyo farkettıysen belki bırı hala benımledırİşte iğne olsan kanaman kesilir. Fitil o kadar etkili değil. İğne direkt kana karışıyo. Benim iki kanamamda da iğneden sonra kahverengiye dönerek azaldı. Fitille hemn kesilmezdi. Sen ol iğneni zararı olmaz faydası olur. Aile hekimliğinde vurduruver. Yorgun olduğunu tahmin edebiliyorum çok çok iyi anlıyorm hikayenide az çok biliyorm. Gebe kaldıktan sonra hiç progesteron değerinede baktırdın mı. Çünkü kese ve bebek için hayati bir hormon. Belki kullandığın fitil yetmiyor ve şuan değerin düşük olduğu içinde kese gelişemiyor. Herşey ama herşey olabilir. Kendi tüp bebek doktoruna mı gittin?
Tabiki seninledir. Bak benim o pıhtılara rağmen ikiside düşmedi. Diğer kesede büyüdü içinde bebek büyüdü ama kalp atışı duyamadık hiç. Yani o bile düşmemişti. Hayırlı haberler alacaksın inşallah. İnanıyorum. Sağlıksız olmasındansa başlarda bu şekilde düşsün daha iyi. Seninde başından geçti geçen denemende biliyosn. Kürtaj vs. Çok zor şeyler. Birdaha yaşatmasın rabbim.Sabah gıdıyorum inş. Ona ıgneyı soyleyecegım canım. Ama bukadar kanamadan saglam cıkarmı bılmıyorum. Degerlerım ıkız gıbı duruyo farkettıysen belki bırı hala benımledır
Haklısın cok cok zor. Of hıc uyuyamadım dilerim dediğin gibi olur allah razı olsn cnmTabiki seninledir. Bak benim o pıhtılara rağmen ikiside düşmedi. Diğer kesede büyüdü içinde bebek büyüdü ama kalp atışı duyamadık hiç. Yani o bile düşmemişti. Hayırlı haberler alacaksın inşallah. İnanıyorum. Sağlıksız olmasındansa başlarda bu şekilde düşsün daha iyi. Seninde başından geçti geçen denemende biliyosn. Kürtaj vs. Çok zor şeyler. Birdaha yaşatmasın rabbim.
Ilk dusuk yaptigimda kanamam baslamasiyla oyle bir dusmustu ki degerim... tup bebek doktorunla gorusmedin mi? Ben igne kullandım hep. Lekelenme varken de kanama varken de hatta devaminda da... gecen hafta kestim igneyiBı andada dusmezdı kicuma tekrr ypıcm.
Kanaman varken progestan zor olmadımı. Hala kanamm var nasıl koycm progestanı
Benm 5 haftalıkken görülmüştü alttan baktığında cnm belki erken diye görülmemiştirDr kese fln gormedı cnm gorunmesi gerrkmezmıydı 4+5 gunlğm
Allah razı olsn cnm bugn gördüm bebeğim Benimle ama kesenin etrafında kan gördü hala tedirginimAllahım inşallah bebişler sizinledir,dualarım sizinle...
Oh çok şükür canım benim,sen kendi doktorunun dediklerinden başka kimseyi dinleme...Allah razı olsn cnm bugn gördüm bebeğim Benimle ama kesenin etrafında kan gördü hala tedirginim
Inşallah bisey olmaz cnm. Sen naptnOh çok şükür canım benim,sen kendi doktorunun dediklerinden başka kimseyi dinleme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?