Hamileliğin ilk haftalarında seyehat

fatma gunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
61
62
38
Kızlar merhaba hamileliğimin 4+5. günlerindeyim 11 gün sonra 15 saatlik bir yolculuğa çıkmam gerekiyor. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru olmadığı için sizlerin bilgisine ihtiyacım var. Sizce bu süreçte seyehat tehlikeli mi? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Bence yolculuğa hangi araçla yapacağınız önemli sarsmaması lazım ve ayaklarınızı uzatabileceginiz kendiniz uzanabileceginiz bı araç olmalı. Ben o şekilde çok gezdim bı sorun yaşamadım

Her 2 saatte bir 15 dakika mola verip biraz hareket etmeniz lazım sanırım. Bana yasaktı ilk 3 ay seyahat ama arkadaşıma öyle demişti doktoru.

Benim doktoruma özel olarak sormuştum ,4 buçuk haftalık hamileydim.şehir dışına çıkmamam, yolculuk yapmamam gerektiğini söyledi, gebeliğin sağlıklı olup olmadığını bilmediğimiz için yolculuğun zararlı olabileceğini söyledi.Fakat ben uçak yolculuğu yaptım çok şükür birşey olmadı

Bence yolculuğa hangi araçla yapacağınız önemli sarsmaması lazım ve ayaklarınızı uzatabileceginiz kendiniz uzanabileceginiz bı araç olmalı. Ben o şekilde çok gezdim bı sorun yaşamadım
Kendi aracımızla gideceğiz o yüzden rahatlığı sağlayabilirim teşekkürler

tüp bebek yaptırdım kendi aracımızla istanbul’dan antalya’ya kadar geldık ertesı gun ucak yolculugu da yapabılırsınız demıslerdı ön koltugu yatar pozısyona aldım saatte bir kan akışı saglanması ıcın mola verdik sürekli çok şükür hıc sıkıntı cıkmadı yine gebe oldugumu ogrendım okadar uzun mesafe degıl ama 5saatlık arac yolculugu yaptım yine aynı şekılde ..mola vermeye calısın saatte 1kan akışı olması acısından bir sorun olacagını sanmıyorum

İçim rahatladı çok teşekkür ederim dinlene dinlene gideriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…