B Bysvc Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2021 167 81 18 38 21 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysvc #1 4 +3 hamileyim henüz doktora gitmedim rahim ağrım oluyor arar ara yaşayanlar var mı çok tedirginim
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 21 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysvc #2 Bysvc .!.: 4 +3 hamileyim henüz doktora gitmedim rahim ağrım oluyor arar ara yaşayanlar var mı çok tedirginim Genişletmek için tıkla... Gayret normal kendini bu kdr dinleme ağrı var niye var yoj niye yok diye kafana takma sağlıklı doğumlar dilerim
Bysvc .!.: 4 +3 hamileyim henüz doktora gitmedim rahim ağrım oluyor arar ara yaşayanlar var mı çok tedirginim Genişletmek için tıkla... Gayret normal kendini bu kdr dinleme ağrı var niye var yoj niye yok diye kafana takma sağlıklı doğumlar dilerim
B Bysvc Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2021 167 81 18 38 21 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysvc #3 MaviSari .!.: Gayret normal kendini bu kdr dinleme ağrı var niye var yoj niye yok diye kafana takma sağlıklı doğumlar dilerim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
MaviSari .!.: Gayret normal kendini bu kdr dinleme ağrı var niye var yoj niye yok diye kafana takma sağlıklı doğumlar dilerim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun