Hamileligin Kacinci Haftasinda gögüslerden süt gelmeye baslar???

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
Meraba arkadaslar hamileliginizin kacinda ayinda gögüslerinizden süt geldi?22.haftadayim bu haftada gögüsten süt gelir yaziyo bende hic öle bisi yok.yardimci olurmusunuz?

Yok canım 22. hafta süt gelmesi için çok erken süt 28-29. haftalarda geliyor kişiye görede değişebilir ama benim 2. hamileliğim 29. haftadayım geçen hafta gelmeye başladı ilk hamileliğimde de öyleydi..22. hafta çok erken istisnalardan bahsedilmiş olabilir

Evet canim olabilir bende endiselendim acaba sütümmü yok diye saol canim cevap icin,allah nur topu gibi evlat nasip etsin insallah..

10 senedir prolaktini düşürüp sütü kesmek için uğraştım. Şimdide gelsin diyemi uğraşacam oooy oy

polikistik overliyim. prolaktinim yüksekti. gerçi herhengi bir sıkıntı yaşamadan ilk denememde hamile kaldım. ama şu an 36 haftalık hamileyim hala süt müt yok. ne olacak bu iş anlamadım valla

Ben de 36 haftalığım şu an ama süt falan geldiği yok zaten bebek ilk emdiği zaman gelir süt diye biliyorum hamilelikte şakır şakır akmaz heralde diye düşünüyorum.

bebek doğunca şakır şakır geliyor hamilelikte de kolostrum denen ilk süt gelir özellikle sabahları 1 damla iç çamaşırımı ıslatıyor :) bu da normal...

2 ay oldu doğum yapalı benim doğuma kadar bir damla bile gelmedi .bende korkmuştum ama sezaryan olduğu halde bebek ilk emdiğinde geldi.şu andada sütüm çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…