Hamileliğin son 3 ayına girenler/olanlar

ceylin1907

Mucizemi bekliyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
5.046
3.801
373
İstanbul
Son trimesterdaki tecrübelerimizi paylaşalım mı ?
Arkadaşlar 28.haftaya giirdim ben bugün.
işyerinde otururken arkama yaslanmassam rahat edemiyorum.sanki karnımın içinde yavrum sıkışıyor gibi çok sertleşiyor karnım..

Son trimesterdaki tecrübelerimizi paylaşalım mı ?
işyerinde otururken arkama yaslanmassam rahat edemiyorum.sanki karnımın içinde yavrum sıkışıyor gibi çok sertleşiyor karnım..

Benimde 31.haftam oldu.Şuan iyiyim ama zaman geçtikçe ağırlaştığımı fark ediyorum.Bir o kadar güzel ve yaşanması gereken şeylerin tadını çıkarmak lazım

Merhabalar 31.haftanın içindeyim...zorlanıyoruz biraz ee büyüyorlar artık..hamilelikten öncede olan mide sorunum var ve bu son aylarda midedeki ağrılar dahada arttı..kansızlığımızda var o kadar ilaç kullanmamıza rağmen, erken doğum riskimizde var bide bir kaç gündür düşük tansiyon sorunumuz var sanırım zor bir hamilelik geçiryorum.....dayancağız allah sağlık versin herşey bebişlerimiz için .....

son trimesterdaki tecrübelerimizi paylaşalım mı ?
Işyerinde otururken arkama yaslanmassam rahat edemiyorum.sanki karnımın içinde yavrum sıkışıyor gibi çok sertleşiyor karnım..

evet annesi artık büyüyor ve belini her zaman dik tut...bide boşluk olmasın hep yastık koy yasak değildir umarım işyerinde....

Kızlar ben de özellikle akşamları zorlanıyorum. Oturduğum yerden kalkmak, yatakta dönmek doğrlmak, ayakkabı giymek hepsi birer dert oldu artık. Çok kilo da almadım, düzenli spor yapmaya da çalışıyorum ama nafile. Göbüş büyüdükçe zorluklar artıyor. Ha bir de geceleri burnum hep tıkanık, sırtımı 2-3 yastıkla destekleyerek hafif dik yatıyorum , yoksa ağzm açık uyuyorum ve boğazım kuruyup ağrıyor uyandığımda. Ya bir de iştahım biraz azaldı benim bu aralar, özellikle aşkam yemek yemek gelmiyor içimden, peynir ekmek ya da 1 kase çorba götürsem yeter yani..
Pek dertliymişimmm :)

Kızlar ben de özellikle akşamları zorlanıyorum. Oturduğum yerden kalkmak, yatakta dönmek doğrlmak, ayakkabı giymek hepsi birer dert oldu artık. Çok kilo da almadım, düzenli spor yapmaya da çalışıyorum ama nafile. Göbüş büyüdükçe zorluklar artıyor. Ha bir de geceleri burnum hep tıkanık, sırtımı 2-3 yastıkla destekleyerek hafif dik yatıyorum , yoksa ağzm açık uyuyorum ve boğazım kuruyup ağrıyor uyandığımda. Ya bir de iştahım biraz azaldı benim bu aralar, özellikle aşkam yemek yemek gelmiyor içimden, peynir ekmek ya da 1 kase çorba götürsem yeter yani..
Pek dertliymişimmm :)

Ben de bu burun tıkanıklığından yıldım artık! Genzimden başlıyor tıkanıklık ve genzimin burnumla birleştiği yerden başlıyor tıkanıklık, öyle bi akıntım falan da olmayınca burnumu temizlemek isterken hep yara yaptım içini...

Geceleri uyumak işkenceye dönüyor walla, ne yapacağımı şaşırdım, tuzlu su yapıp genzime çekmeyi denicem artık

benimde en büyük derdim bacak krampları oturup kalkmak bile canımı yakıyor kalsiyum magnezyum kullanıyorum süt yoğurt filan ama geçmiyo bi türlü

Benim uyku sorunum yok çok şükür burun tıkanıklığı bendede var ama beni en kötü yapan mide yanması mahvetti artık o derece işte elma yemekten bir hal oluyorum o zaman biraz geçiyor sanki akşamları evde yorgun düşüyorum dayanma noktam saat 8 e kadar daha mümkün değil hemen bir kanepeye yatıyorum şükür şişlik felan yok 4 hafta sonra izne ayrılacağım inşallah hayırlısıyla zamanında doğar

merhaba arkadaşlar bende 31.haftadayım benimde en büyük sıkıntılarımdan biri el uyuşukluğu 1 aydır var zaten doktorumuda söyledim ama normal dedi bazı doktorlar ilaç yazıyormuş bana bişi sölemedi gündüzleride rahatsız ediyor ama özellikle geceleri zorlanıyorum kolumu bi oraya bi oraya atıp duruyorum yarım yamalak bi uyku yani şuanda yazarken bile sağ elim taş kesiliyo ama bebişimiz için katlanıyoruz tabi:)

merhaba arkadaşlar bende 31.haftadayım benimde en büyük sıkıntılarımdan biri el uyuşukluğu 1 aydır var zaten doktorumuda söyledim ama normal dedi bazı doktorlar ilaç yazıyormuş bana bişi sölemedi gündüzleride rahatsız ediyor ama özellikle geceleri zorlanıyorum kolumu bi oraya bi oraya atıp duruyorum yarım yamalak bi uyku yani şuanda yazarken bile sağ elim taş kesiliyo ama bebişimiz için katlanıyoruz tabi:)
s

merhaba cnm uyuşmalar bu haftadan sonra oluyor sebebi bazı vitamin eksikliği demişti..bebişlerimiz artık direk bizimle birlikte besleniyor.. benimde omuzlarım uyuşuyor megnezyum kalsiyum eksikliği bol yeşillik iyiyorum koyu yeşillilerden mesela maydonoz,yeşil biber,roka yiyorum bol bol birde süt ürünleri tuken her öğünde azaldi sanki...kan ilaci alıyor musun?artık bebişlerimiz büyüyor sıkıntılarda artacak..allah sağlık versin bebişlerimize ve biz...

s

merhaba cnm uyuşmalar bu haftadan sonra oluyor sebebi bazı vitamin eksikliği demişti..bebişlerimiz artık direk bizimle birlikte besleniyor.. benimde omuzlarım uyuşuyor megnezyum kalsiyum eksikliği bol yeşillik iyiyorum koyu yeşillilerden mesela maydonoz,yeşil biber,roka yiyorum bol bol birde süt ürünleri tuken her öğünde azaldi sanki...kan ilaci alıyor musun?artık bebişlerimiz büyüyor sıkıntılarda artacak..allah sağlık versin bebişlerimize ve biz...

merhaba evet haklı olabilirsin çünkü yine bir aydır neredyse ağzıma süt koymuyorum yeşillikte nadir haftada bir iki kez belkide:( kan ilacımı her sabah alıyorum ama en azından yine süte devam ediyim en iyisi:)

merhaba evet haklı olabilirsin çünkü yine bir aydır neredyse ağzıma süt koymuyorum yeşillikte nadir haftada bir iki kez belkide:( kan ilacımı her sabah alıyorum ama en azından yine süte devam ediyim en iyisi:)

kan ilaci alıyorsan süt ürünü yedikten 1 yada 1buçuk saat sonra al kan ilacini..süt içemiyorsan peynir ye bol..bende süt içemiyorum hiç içmem midemden dolayii peynir veya sütlü ürünleri tüketmeye çalışıyorum...

Hamileliğimin son 3 ayında erken doğum tehdidiyle boğuşuyorum..
Çok şükür 2013ü gördük :49:
El uyuşması mide ağrılarının ne kadar zor olduğunu yaşadığım için ben de biliyorum ama Rabbim bunların dışında başka sıkıntı dert vermesin inanın bugün de bitti çok şükür diyerek yaşamak çok daha zor

29+4 haftalık gebeyim.
Ara ara mide yanması ve hazımsızlık çeksemde en çok gaz ağrısı çekiyorum. Kabız olmamama rağmen en küçük soğukta 5 dakika bile olsa üşütüyorum ve bir akşam yoğun gaz ağrıları ile acile bile gittim. Şükür oğluşum ile ilgili bir durum değildi yanlızca gaz ağrısıydı ama biraz korkuttu doğrusu. Gece tuvalete gitmek en çok zoruma giden şey. Öyleki bazen tuvaletimin olup olmadığını bile tam anlayamıyorum. Ama tutmanın pek iyi olmadığını bildiğim için şüphelensem bile kalkıyorum. Bazen oluyor bazense olmuyor. Birde uzun süre oturduktan sonra aya kalkıncaki yoğun tuvalet ihtiyacı inanılmaz sinir bozucu bazen tutamayacağımı düşünüyorum ki karnım daha yeni büyümeye başladı ilerledikçe bakalım ne olacak. Onun dışında uyuşma, kramp ya da uykusuzluk gibi sorunlarım yok çooook şükür.
Tüm gebe arkadaşlarıma kolay gelsin...

Merhaba kızlar sizinde göbeğinizde aşağı inme oldumu

evet canım ben 21 gündür göbeğimi aşağıda taşıyorum....zamanında erken doğamasın diye doktor ilac falan ve tam yatma rejimi vermişti...ilaçları kullanmadım doktoruma kullandığımı söyledim ama son ayda öyle ilaçlar kullanmak istemiyorum hamileliğim boyunca yeterince ilaç kullandım...ama hep yatıyorum ....

Back
X