Hamileliğin son 3 ayına girenler/olanlar

29. haftanın içindeyiz oğluşum çok hareketli bende ise pek sorun yok hamileliğimin ilk 3 ayı bulantı ve kusmayla geçti . 2 haftadır bazen baaklarımda ağrı oluyor .

selam.. gebeliğimin 31. haftasındayım.. son iki gündür nefes darlığı çekiyorum.. sanki çok hızlı koşmuşum gibi bi anda durup dururken nefes nefese kalıyorum ve tıkanıyorum.. benim gibi olna var mı acaba merak ettim..

selam.. gebeliğimin 31. haftasındayım.. son iki gündür nefes darlığı çekiyorum.. sanki çok hızlı koşmuşum gibi bi anda durup dururken nefes nefese kalıyorum ve tıkanıyorum.. benim gibi olna var mı acaba merak ettim..

canım bu dönemde bebişinin en uykarda olduğu dönem nefes darlıgı çekmen çok normal...bende de çektim birde astımımda vardı boğuluyordum resmen...ama 33inci haftadan sonra aşağıya inmeye başlayınca biraz rahatlıyorsun ama nefes darlığın tamamen gitmez bebişlerimiz büyüyor sonuçta...derin nefes al ver yani nefes egzersizleri yap...otururkende yururkende sırtın hep dik olsun...bir şekilde dayancaz bebişlerimiz için...

Hanımlar benim doğumuma 3 hafta kaldı ve hala hemen hemen hergün yüzmeye gidiyorum. Son üç ayımda da (gece uyurken yatakta dönmek ve son haftalarda mide yanmalarının bazı geceler bir miktar artması dışında) herhangi hiçbir ağırlık ya da zorluk hissetmiyorum. Tabi son haftalar olduğu için bebişim artık hareketlerini biraz daha sert yapmaya başladı ama o kadar da olsun.

Benim sizlere naçizane iki tavsiyem olacak. Birincisi hamile modunu hasta moduna çevirip asla kendinizi bırakmayın (tabi ki kalkıp ev işi falan gibi şeylerle uğraşmayın :)) İkincisi ise düzenli olarak doktorunuz izin veriyorsa (yürüyüş, yüzme, plates vs.) sporunuzu asla aksatmayın.

Herkese güzel hamilelikler diliyorum :49:

bizde son 3 aya girdik 28. haftanın içindeyiz ama son 1 aydır ben yatakta dönemiyorum ayakkabımı zorla giyiyorum çoraplarımı zorla giyiyorum ve ben çok hareketsizim :(

Ben de bu burun tıkanıklığından yıldım artık! Genzimden başlıyor tıkanıklık ve genzimin burnumla birleştiği yerden başlıyor tıkanıklık, öyle bi akıntım falan da olmayınca burnumu temizlemek isterken hep yara yaptım içini...

Geceleri uyumak işkenceye dönüyor walla, ne yapacağımı şaşırdım, tuzlu su yapıp genzime çekmeyi denicem artık

aynı şeyleri bende yaşıodum evim kaloriferli .oda nemlendiricisi aldı eşim bi de breatheright horlama bandı kullan süpper uyursun inşallahh

Benimde 31.haftam oldu.Şuan iyiyim ama zaman geçtikçe ağırlaştığımı fark ediyorum.Bir o kadar güzel ve yaşanması gereken şeylerin tadını çıkarmak lazım

27 haftama girdim kıpır kıpır olan cocuk ıkı haftadır pek nazlı hareket edıo sızınde bölemı oldu vede sırt yanmalarınız oldumu cvp yazarsanız sevınırım

bende 31. haftamdayımmm. karnım büyüdükçe hareketlerim kısıtlandı çorap ve ayakkabı giymekte, eğilip kalkmakta çok zorlanıyorummm:(. öyle kilolu da değilim. ama oğluşum hep dik duruyor sanırsam eğilmemi engelliyor. bide çok fazla iş yaptığım için bel ve sırt ağrılarım çok fazla. çok şükür mide problemi yaşamadım. bulantı kusma dahi yaşamamıştım. inşaallah da yaşamam. mide yanması ve ağrısı çok kötü çünkü hamilelikte. allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizi hayırla kurtrsın inşaallah.

benim 28. hafta bitmek üzere.mide yanması mahvediyor beni üstelik çok erken başladı.ama sırt ağrısı çekmiyorum çok şükür .her gün pilates yapıyorum ve ona bağlıyorum gerçekten çok rahatlatıyor . bide şu pelvis ağrısı olmasa en çok yatakta dönmek zorluyor ağrı tavan yapıyor .herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...

bacağa giren krampları, yatakta dönmekte ve yataktan kalkmakta zorlanmalarım ve çatı kemiklerimdeki ağrılar

Back
X