Hamileligin Son Ayinda Ruhsal Degisiklik

Vişneli turta, iki üç gndür sancılarım oluyordu idrar yaparken ağrı da oluyordu,sancılarımı yüksek buldular yatış verdiler idrar için serum alıcam ,doğum da olabilir sancılar artabilir dediler dua et canım:) sancı zor bişey valla ama Allah dayanamayacağın birşey vermez,10 dakkada bir 75 i vuran sancılarım var açıklık 1 cm henüz bakalım nolucak

Eeee bu dra devam etmeyi dusunuyonuzmu degistirecekmisiniz.acaba alttan muayane edecek masasimi yok.ultrason oldugun odada dikkatini cekmustir.benim drumun odasinda alttan muayane edecek masa yok bu gittigimde o dikkatimi cekti benim druma hamileler disindada hasta geliyordur nerde muayane yapiyor bilmiyorum 2 saat bekledigim zamanlar olmustur hic disariyada cikmiyor.mesala diyelim smear alacak nerde alacak.bir tek sedye var ultrason var o kadar.sen dikkat ettinmi hiç.

Hadi bakalim bebiş geliyor guzel haberlerini bekliyoruz sana bi lavman yapsalar hem sancin artar hem acilman olur.dogum icin seni aldilarsa sanci serumuda takarlar o zaman.sancin ara verdiginde bize yaz olurmu

canım ya geçmiş olsun birtanem inşallah bişi olmaz idrarda enfeksiyon mu çıktı yoksa?
amin canım baya çok çıkmış ya

kız vardı çatal daha önceden bakmıştı 1 ay önce..
etmemmi hiç :)

Nolmusss benim kuzumaaa gececek bunlar merak etme bebegini kucagina alamamanin boslugu o eylulu kucagina alinca tamamen kapancak

Nolmusss benim kuzumaaa gececek bunlar merak etme bebegini kucagina alamamanin boslugu o eylulu kucagina alinca tamamen kapancak

inşallah abla ama cok şükür toparlandım biraz genellikle kızımın odasında vakit geçirriyorum baya mutlu ediyor beni :)
sen nasılsın uzun zamandır yazışamadık :)

Sukur iyiyim ben deee az kaldi cnm sabret bi de simde sen iki hafta ileriden gidiyorsun ya asil dogum tarihine alisma surecin bu hani gun sayiyodun simdi iki hafta daha ileri sayican bence bu ruh halinin kaynagi bu

Sukur iyiyim ben deee az kaldi cnm sabret bi de simde sen iki hafta ileriden gidiyorsun ya asil dogum tarihine alisma surecin bu hani gun sayiyodun simdi iki hafta daha ileri sayican bence bu ruh halinin kaynagi bu

oda olabilir abla olsun geç olsun güç olmasın çok şükür dogumu okadar düşünmüorum artık düşündükçe korkar oldum çünkü.
allah iyilik versin abla iyi olun minigimizle :)

oda olabilir abla olsun geç olsun güç olmasın çok şükür dogumu okadar düşünmüorum artık düşündükçe korkar oldum çünkü.
allah iyilik versin abla iyi olun minigimizle :)
Insallah ben de heyecanliyimm haftaya perşembe kontrolüm var rahim agzi muayenesi yapack drum cok heyecanla bekliorum umarim bayaaaa uzun cikar

Iki hafta daha sabret bebegin biraz daha kilo alsin vajenine zeytinyagi surersin hem vajenini yumusatir hem rahmini doguma hazirlanmis olursun

Aynen tatlim 34+6yiz bugun 2 hafta daha dursun sonra ne zaman isterse gelsin kuzum.
evet ogle bisi duydum ben zeytinyag masaji die yapicam cunku vajinam hala agriyor hic dinlio artik yatinca bile agrir oldu sanki her gun siddetlenio bayramdan once gidicem muayneye bu sefer erkek doktoruma gidicem

Insallah ben de heyecanliyimm haftaya perşembe kontrolüm var rahim agzi muayenesi yapack drum cok heyecanla bekliorum umarim bayaaaa uzun cikar

Insallah uzun cikar abla hadi bakalim hayirlisi ile.
9 hafta olmusuz bile masallah

Kuzucum nasil gidiyor hamilelik 9 haftalik olmuşsun insallah 20 haftalik 30 haftalik oldugun zamanlarida gorecegiz.bak zaman nasil geciyor mineninde buay dogumu var.

Kuzucum nasil gidiyor hamilelik 9 haftalik olmuşsun insallah 20 haftalik 30 haftalik oldugun zamanlarida gorecegiz.bak zaman nasil geciyor mineninde buay dogumu var.
Ewet biliyorum konustuk mineyle rabbim kolay dogumlar nasip etsin ona

Bu kontrole gittigimde ben sedyede dru beklerken diger tarafta 40+ 3 gebe vardi ona soyluyordu drum vajenine zeytinyagi sur rahmin yumusasin diye.cinsel iliskiye girin dedi birde 1,5 saat yokuş yukari yuruyeceksin dedi.seninde benimde 2 hafta ileri.37 38 haftalik oldunmu calismalara basliyacam.kiz kardesin 41 dolunca sezeryana aldilar hem agrilari olmadigi icin hem bebek iri oldugu icin.bizim bebeklerde haftamizi gecersek iri olacaklar buyuk bi ihtimal dogru sezeryana 40 olmadan dogurmamiz lazim:)))))

Aynen canim ya benimde kiscede 2 hafta onde suan 34+6 isek 36+6 dir ultrasonda muhtemelen.
36+0 da basliyim bende :)
Dediklerini uygulamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…