C cyasemin Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 145 2 0 38 Ankara 24 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cyasemin #1 Mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum; Göğüsleri çok küçük olupta hamile kaldıktan sonra göğüsleri büyüyen varmı ?
Mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum; Göğüsleri çok küçük olupta hamile kaldıktan sonra göğüsleri büyüyen varmı ?
tamara61 sağlık&huzur&mutluluk... Kayıtlı Üye 22 Aralık 2013 576 143 73 35 25 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cyasemin #2 cyasemin .!.: Mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum; Göğüsleri çok küçük olupta hamile kaldıktan sonra göğüsleri büyüyen varmı ? Genişletmek için tıkla... bu çok normal birşey...herkeste olabilir..80 den 90 çıktım ben...doğumdan sonrada kalıyo buyuklukleri...son ayımdayım..
cyasemin .!.: Mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum; Göğüsleri çok küçük olupta hamile kaldıktan sonra göğüsleri büyüyen varmı ? Genişletmek için tıkla... bu çok normal birşey...herkeste olabilir..80 den 90 çıktım ben...doğumdan sonrada kalıyo buyuklukleri...son ayımdayım..
C cyasemin Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 145 2 0 38 Ankara 25 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cyasemin #3 tamara61 .!.: bu çok normal birşey...herkeste olabilir..80 den 90 çıktım ben...doğumdan sonrada kalıyo buyuklukleri...son ayımdayım.. Genişletmek için tıkla... Küçük göğüslülerde büyüme olmayanda duydum oyüzden bu konuyu açtım. Başka büyümeyen varmı diye
tamara61 .!.: bu çok normal birşey...herkeste olabilir..80 den 90 çıktım ben...doğumdan sonrada kalıyo buyuklukleri...son ayımdayım.. Genişletmek için tıkla... Küçük göğüslülerde büyüme olmayanda duydum oyüzden bu konuyu açtım. Başka büyümeyen varmı diye
P pembems Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 304 19 118 Ankara 25 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cyasemin #4 benim gögüsler 100 dü normal de zorlanıyordum şimdi yavaş yavaş büyüyorlar baya beni zorluyolar