Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileliğin son haftasında sınava girebilir miyim?
Merhaba anneler 8 temmuz civari dogum gozüküyor 5 temmuzda kpss 3 temmuzda tek ders sinavim var vakit yaklastikca korkmaya basladim aranizda bu durumu yasayanlar varmi yada tecrubelerini aktarabilecek?
valla benimde bi kac hafta sonra sinavim var ama malum son gunlerim hamilelikte o yuzden calisamiyorum surekli yatmaktan bence sen simdiden iyi calis eger sonraya birakirsan benim gibi calisamazsinn zor geliyo cunku
valla benimde bi kac hafta sonra sinavim var ama malum son gunlerim hamilelikte o yuzden calisamiyorum surekli yatmaktan bence sen simdiden iyi calis eger sonraya birakirsan benim gibi calisamazsinn zor geliyo cunku
matematik sinavim var acikogretimde ama yatmaktan birak ders calismayi bi kap yemegi zor yapiyorum yataktan cikmak bildigin olum gibi geliyo keske diyorum onceden calisaydim son zamanlara birakmasaydimm