Hamileliğinde ciptalex ya da esmax kullananlar

nergis9

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
6
1
6
38
Hamile kalmadan çok önce kullanmaya başladığım için şimdide devam ediyorum; çünkü bu tip antidepresanlar birden bırakılmıyor, düşük mg kullanıyordum şimdi 10 nun yarısı 5 e düşürdük dr umla, hamileliğimde kullanan varmı?

Su an ihtiyacim var kullanmaya ama bebege zarar vereceginden korktugum icin kullanmıyorum.Kac haftalik hamilesin?

7 haftalık, bugün dr umla görüştüm sende danışabilirsin ihtiyacın varsa, 8 inci haftadan sonra kullanmaya devam edebilceğimi söledi c grubu düşük bir ilaç olduğu için, tabi 20 mg kullanmak zararlıdır ben 10kullanıyodum şimdi 5 e indim

Doktorlar bol keseden veriyorlar maalesef ilaçları ben sahsen guvenmiyorum çünkü bebege etki ediyor ilaclar farkli şekilde asmayi denesen depresyonu

Benimde yarin doktorda randevum var dogal ozlu homeopathique ilac vermisti daha once ondan isteyecegim.

Hamile kalmadan çok önce kullanmaya başladığım için şimdide devam ediyorum; çünkü bu tip antidepresanlar birden bırakılmıyor, düşük mg kullanıyordum şimdi 10 nun yarısı 5 e düşürdük dr umla, hamileliğimde kullanan varmı?
Merhaba canim bende esmax kullandim ilk haftalarinda gebe oldugumu bilmeden suan biraktim ama tedirginim sende bir sorun oldumu

Back
X