Hamileliğinde idrar yolu enfeksiyonu ve tiroidi yuksek cikan varmi ?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
33
9+2 haftaligim idrar yolu enfeksiyonu ve tiroidim yüksek çıkmış enfeksiyon için bir ilaç verdi ama tiroid icin vermedi bu durumu yaşayan var mı? Ve her hangi bir sıkıntısı olan oldu mu hanımlar?

Tiroid kaç çıktı ? Benim 3.60 çıktı kullanıyordum zaten ilaç dozunu yükseltti

Tiroid kaç çıktı ? Benim 3.60 çıktı kullanıyordum zaten ilaç dozunu yükseltti
Yok o kadar değil 2.80 cıktı normali 2.50 imiş sanırım öyle dedi yüksekse diyemem ama yükselmeye meyilli dedi istersen dahiliyeye gidebilirsin dedi ilaç vermedi problem olur mu bilemedim

Tiroid için dahiliyeye gitmeniz gerekiyor kan ve ultrasonda bakıyorlar. Benimde yüksek çıktı ama hamilelikten dolayı olduğunu söyleyip kontrol altında tuttular

Yok o kadar değil 2.80 cıktı normali 2.50 imiş sanırım öyle dedi yüksekse diyemem ama yükselmeye meyilli dedi istersen dahiliyeye gidebilirsin dedi ilaç vermedi problem olur mu bilemedim
Dahiliye gitmeniz iyi olur kadın doğum zaten dahliye yönlendirir o ilaç vermez. Bana da dahiliye verdi ilacı ben kadın doğuma dedim dozunu artırdı ilacın diye onu dahiliye bilir dedi çok üzerinde durmadı sen kontrole devamlı git dedi o kadar

O zaman gitmem lazım sanki ben çok üstünde durmamıştım ama tek tedirginim doğuda yâda gelişmesinde etkiler mi diye düşündüm ünkü tiroid yüksek olunca zehirler falan diye okudum ondan tedirgin olmuştum o zaman en kısa zamanda gidiyim ben teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin

9+2 haftaligim idrar yolu enfeksiyonu ve tiroidim yüksek çıkmış enfeksiyon için bir ilaç verdi ama tiroid icin vermedi bu durumu yaşayan var mı? Ve her hangi bir sıkıntısı olan oldu mu hanımlar?
Merhaba benim de tiroid 2.80 çıktı hafif de enfeksiyon var dendi enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama tiroid için suan gerek yok 1 ay sonra yine kontrol edelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…