Hamileliğinde kan sulandırı kullanırken diş tedavisi olan var mı

senel8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
999
752
208
arkadaşlar benim 4. gebeliğim .maalesef 3 ünü kaybettim .bu hamileliğimde clexane 0.6 ve coraspin kullanıyorum .maalesef yapılması gereken bir dişim var .dolguluk mu kanal tedavisi mi bilmiyorum.kadın doğum doktoruma sordum iğne yapma o gün dedi ama dişçi 5-6 gün önceden coraspini bırak dedi .çok zordayım .başına gelen var mı

bende dişimi çektirmiştim. clexane kullanıyordum sadece dişimin çekildiği gün iğneni yapma demişti doktorum. iğnemi yapmadım o gün. kadın doğum doktorunla tekrar görüş istersen için rahat etsin.

Konu sahibi çok zaman gecmis ama ne yaptirdin ayni durum bende de var ama benim cektirmem gerek dis doktorum 3gün vurmaman gerek dedi doktorumda o iyi bir disci degil diye baska önerdi cok kararsizim agridanda duramıyorum

Konu açılalı epey zaman olmuş, benim gibi bu konuda yeterli bilgiye ulaşamayan varsa belki faydası dokunur diye yazıyorum.
Her gün Enox 0.4 iğne ve 3 günde bir coraspin kullanıyorum. Enox, clexan muadili. Pıhtılaşma sebebiyle 1 gebelik kaybı yaşadım. Şu an 18 haftalık hamileyim. 20’lik diş çekimi için doktorum izin verdi. Coraspini çekimden önce 10 gün kullanmayabileceğimi, İşlemden en geç 24 saat önce İğne kullanabileceğimi, işlemden sonra ise en erken 24 saat sonra iğne kullanabileceğimi söyledi. Dişim çekildi dün akşam, bu akşama iğne inşallah. Şimdilik bir sorun yok.

Back
X