Şimdi okudum tüm yazılanları da, hayret ettim arkadaş, yani bazıları var ki , çıkıp buraya gerine gerine " ya bilmem kimin de öyleydi de BİŞEYCİK OLMADI VALLA" tarzında yazabilmişler ya ; helal olsun. Nasıl bir anlayıştır arkadaş bu, nasıl bir saygısızlıktır bu ; yeni bir hayata, yeni bir cana resmen ve fiilen kıymanın neresi ; bişeycik olmaz !
Ne güzel örnek verir gibi, bilmem kimin bebeğinde bişey yok sapasağlam yazmışsınız, inanamıyorum gözlerime. Hem içenlerin hem de içmişlerin örneklerini bişey olmadı tarzında verenlere aklım sırrım ermiyor, anlayamıyorum, nutkum tutuluyor içimden haykırmak istediğim, gözlerimden püsküren ateşi yazamıyorum buraya !
Asla ve asla ; katiyen hiç kimsenin ve hiç bir şeyin asla bir bahanesi olamaz bu konuda, ne olursa olsun, kim olursa olsun ve ne halde olursa olsun ; hiç kimse şu yüzden sigara içiyorum içmem lazım, içmem iyi gelirmiş, içmezsem daha kötü olurmuş diyemez.
İçen annelere, içecek olan anne adaylarına ; ben de, benim gibi düşünenler de, doğacak bebekleri de, kirlettikleri hava bile ; saygı duymayacak onlara hayatlarında. Duymayacağım da, duymasınlar da. Bir anne bebeğine nasıl kıyar ! bildiğin kıyım bu. ha almışın eline silahı bakalım kurşun bebeği vuracak mı vurmayacak mı diye ha sigaranın ucunu duman duman yakmışsın nefesinle ; hiç bir farkı yok gözümde.
Allah ıslah etsin bu davranışları sergileyen anne ve anne adaylarını ; babaları ve evde bulunan diğer zanlıları. kocaman bir zan bu. ayıp. günah. yazık.
Allah, başınızdaki bu dumanı alsın götürsün inşallah, temiz nefesle, tertemiz bir hayatla olasınız.
İnanın bana, o kadar kızgınım ki, klavyeme zor hakim oluyorum çok kötü sözler yazacağım diye, o yüzdendir ki daha fazla devam etmeyeceğim, tahmin dahi edemezsiniz ; ne kadar çok kızgınım, bu tür annelere ne kadar çok öfkeliyim, kinliyim,düşmanım...
belki ilk defa, delice beddua etmek istiyorum ; fakat güzel bir dua ile ayet ile, bir öğüt olması adına susuyorum ;
Araf Suresi / ayet 189 : Allahım, bize sağlıklı, iyi, hayırlı bir evlat verirsen ; sana çok şükredenlerden olacağız.
Allah şükredenlerden eylesin.