Hamileligini bu sekilde ogrenen var mi?

Eğerki gebelik warsa.. hangi saatde yaparsan yap idrar testi sonuç werir.. bi tane elinde warsa yap.. yine aynı olursa git kan wer..

Ben sabah test yaptım baktım bişey Yok çöpe attım akşam baktım kı ikinci çizgi çıkmış ertesi gün tekrarladım ve oda pozitifti ben öyle öğrenmiştim :)

Ne oldu peki? tekrardan bir test yaptınız mı?

Sabah yaptim o da 4-5 saat sonra pozitife dondu tam ne zaman dondu bilmiyorum calisirken dikkat etmedim.silik cizgi var her ne kadar fotoda gorunmese de ciplak gozle net sekilde gorunuyor.ama gec donmesi kafami karistiriyor

Ben sabah test yaptım baktım bişey Yok çöpe attım akşam baktım kı ikinci çizgi çıkmış ertesi gün tekrarladım ve oda pozitifti ben öyle öğrenmiştim :)

Hayırlı olsun canim:) benim yine gec cikti yok sanirim bilmiyorum iki gun sonra tekrar denicem kismet artik

Sabah yaptim o da 4-5 saat sonra pozitife dondu tam ne zaman dondu bilmiyorum calisirken dikkat etmedim.silik cizgi var her ne kadar fotoda gorunmese de ciplak gozle net sekilde gorunuyor.ama gec donmesi kafami karistiriyor

O zaman bir kan tahlili yaptırın içiniz rahat etsin derim.
Allah hayırlısını versin inşallah.

Ya psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyor bu ara eğer hemen gebe kalsam bile daha iki haftalık olması lazım.çünkü iki haftadır deniyorduk .galiba test bozuk ya

Bu ttestti yaptiginiz at hamile kaldinizmi

Bir yıldan fazladir girmiyordum bu ara girmeye başladım siteye msjiniza denk geldim☺️ baktım bi konu neymis diye unutmusum.nasil da umutlanmisim.her ay test yapiyordum...o zaman gebe degilmisim ama suan bir evladim var sukur iki yaşında

Bir yıldan fazladir girmiyordum bu ara girmeye başladım siteye msjiniza denk geldim☺️ baktım bi konu neymis diye unutmusum.nasil da umutlanmisim.her ay test yapiyordum...o zaman gebe degilmisim ama suan bir evladim var sukur iki yaşında
Benimde boyle bisey basima geldi AMA kan vericem yarin bakalim

Back
X