Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah canım işallah . gebelik belirtileri bunlar ama işallah hüsrana uğramassın . hayırlı haberlerini alırız işallah
canım yumurtan çatlamak üzere demektir o ağrıların sebebi.birlikte olmak için çok uygun bir zaman umarım değerlendirmişsindir.değerlendiremediysen bugünüde kaçırma derim.kızlar yumurtlama dönemindeyim ama karnım ağrıyo kalkarken falan kasıklarımda ağrı oluyor. hamilelik demek için erken ama acaba yumurta mı çatladı yoksa çatlayacak mı bilgisi olan varmııı:26:
Çok teşekkür ederim kızlar başardım sonunda.tarihlerin arasına tire değilde slaş koyuyodum ondan olmuyomuş
Çok teşekkür ederim kızlar başardım sonunda.tarihlerin arasına tire değilde slaş koyuyodum ondan olmuyomuş
çığtanesi nasılsın nezaman ilk doktor kont.
ne güzel duruyo hamilelik günlüğü değilmi . sen doktora sormadınmı değerlerini canım. senin değerlerin fazla gibi ikzmiki doktora bi git bence normalmı merak ettim
Canım ilk kontrolüm bayramdan sonra.inşallah gittiğim zaman bi aksilik çıkmazda kalp atışlarınıda duyarım.sırt ağrılarım falan geçti.kasıkta oluyor bazen.birde gögüslerim hergeçengün birazdaha ağrıyor.senin kan sonucunuda merakla bekliyorum canım.sen canını sıkma idrar testlerinde silik çıkıyordur belki seninki herkesin bünyesi çok farklı.güzel şeyler düşün.yarın kan değerin çıkacakmış zaten.bayramdan sonra da sende hemen muayeneye gidersin.bebeklerimiz büyüyorlardır inşallah.![]()
olsun canım bak bende erkenden öğrendim daha iyi oldu daha çok dikkat ettim kendime.beklerken zaman geçmiyor doğru.yarın olur çabucak.bir bakmışsın 9 ay geçmiş bebeğin kucağında.işallah canım , işallah aksilik çıkmaz duyacaksın kalp atışlarını . gebelik belirtilerin bu hafta artar canım normal çok zorlanmassın işallah . bana buğün yarın olmaz artık
nasıl sabah olacak bilmiyorum . keşke bukadar erken bakmasaydım diyorum çok sabırsızım kendimi iyice sıkıntıya soktum .
Bugün gittim canım tek kese göründü bence erken döllenme olduğu için değerler yüksekti zaten gününe göre 4 gün falan büyük dedi doktor.ama kalp atışını duyamadık 6 hafta',dan sonra duyulur dedi.inşallah onuda duyarız. Darısı başına canım
Bugün gittim canım tek kese göründü bence erken döllenme olduğu için değerler yüksekti zaten gününe göre 4 gün falan büyük dedi doktor.ama kalp atışını duyamadık 6 hafta',dan sonra duyulur dedi.inşallah onuda duyarız. Darısı başına canım
hayırlı olsun çok sevimdim . rabbim korusun sizi . işallah darısı başımıza işallah .
NİSA, ÇİĞTANESİ ay susam tanesi kadarmış bebişleriniz rabbimin mücizesi bu .SADECE susamtanesi KADAR nasıl yaratmış rabbim akıl almıyo . susam taneleriniz büğüyecek ve anne diyecek işALLAH
iyi dileklerin için sağol canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.senin adetin geçmişmiydi
mucize dedikleri bu işte canım seninkide bir iki güne kadar olur susam tanesi kadar.susamım pirincim fındığım cevizim elmam derken bir bakmışız kucağımızdalar.