Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

suan 4.bebeğime hamileyim diğerler düşük oldu, ilk hariç hepsini adetime daha çok varken öğrendim..10 gün kala hissedip test yaptıgımda çıkan oldu.... benim belirtilerim karnımın sertleşmesi ve koyulaşan idrar rengim oluyodu her seferinde.... beklemek çoook sıkıcıııı

Kesinlikle canım en zor kısmı beklemek insan bekledikleri umutla umutsuzluk arasında sürekli gelgitler yaşıyor.o geçen iki üç hafta yıl gibi geliyor bekleyene birde sonuç olumsuzda çok üzücü olur. İnsan ilişkiden kısa bir süre sonra öğrenebilse olumsuz bir sonuçta çok fazla üzülmez. Ama bekledikce hep bir umut hergün büyüyerek kaplıyor insanın içini .

İki haftalıkken nasıl çıkmış idrarda hayret canım yaa ne şanslısınız.

Kasiklarimda olan biten herseyi anladim canim :)

Halim tavrim betim benzim atti ilk 2. haftada kasiklarimda ki agri adet agirsiindan farkliydi...

Misket vardi sanki orda oraya buraya giden...

Cok erken anladim Allahtan...

Cünkü ben bir düsük yaptim ve bu bebegimdede o sorunu yasadim...

Bunu erkekn anlamam ii oldu hep yattim kanamam oldu progestan kullandim...

InsAllah rabim herkese nasip eder... Sagliklakucagimizi almamaizi nasip eder..

Kesinlikle canım en zor kısmı beklemek insan bekledikleri umutla umutsuzluk arasında sürekli gelgitler yaşıyor.o geçen iki üç hafta yıl gibi geliyor bekleyene birde sonuç olumsuzda çok üzücü olur. İnsan ilişkiden kısa bir süre sonra öğrenebilse olumsuz bir sonuçta çok fazla üzülmez. Ama bekledikce hep bir umut hergün büyüyerek kaplıyor insanın içini .

aynen öyle o psikoloji insanı çok yoruyo,herşeyde belirti aramak beklemek sonra da negatif:( Allah isteyen herkese versin...

Kasiklarimda olan biten herseyi anladim canim :)

Halim tavrim betim benzim atti ilk 2. haftada kasiklarimda ki agri adet agirsiindan farkliydi...

Misket vardi sanki orda oraya buraya giden...

Cok erken anladim Allahtan...

Cünkü ben bir düsük yaptim ve bu bebegimdede o sorunu yasadim...

Bunu erkekn anlamam ii oldu hep yattim kanamam oldu progestan kullandim...

InsAllah rabim herkese nasip eder... Sagliklakucagimizi almamaizi nasip eder..
Canm Em zor ayları aytlatmışsın inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine.gerçekten mucize bu kadar erken fark etsen.dıktora gitsen o bilenanlamazdı herhalde. Bende kürtaj oldum malesef kalbi durduğu için ama o zaman belirti ararken bile bulamamıştım.yada ben anlamamıştım şimdi ağrıyın belime bile seviniyorum bebekten olsunda varsın heryerim ağrısın yeterkin sonunda müjdeli haber alayım diye.

Canm Em zor ayları aytlatmışsın inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine.gerçekten mucize bu kadar erken fark etsen.dıktora gitsen o bilenanlamazdı herhalde. Bende kürtaj oldum malesef kalbi durduğu için ama o zaman belirti ararken bile bulamamıştım.yada ben anlamamıştım şimdi ağrıyın belime bile seviniyorum bebekten olsunda varsın heryerim ağrısın yeterkin sonunda müjdeli haber alayım diye.

Aminn canim cok sagol...

InsAllah hayirlisiyla güzel haberi veririsin bize :)

Aminn canim cok sagol...

InsAllah hayirlisiyla güzel haberi veririsin bize :)

İnşallah canım zaten hamile kalınca ilk paylaşacağım yer burası.nede olsa kimseyle konuşamadıklarımızı paylaşıyoruz dert ortağı oluyoruz o yüzden ilk paylaşılacak yer burası olacak inşallah

Özlem canım daha özelden mesaj atamıyorum malesef.
İnşallah canım beklemek ne zor bekleyen biliyor ancak. Benim birde kaybım var hemen yenisi olsun istiyorum dayanamıyorum artık.eviminde öyle büyük eksiklik varki oda gelse evim ev olacak sanki çok istiyorum çok

İnşallah canım beklemek ne zor bekleyen biliyor ancak. Benim birde kaybım var hemen yenisi olsun istiyorum dayanamıyorum artık.eviminde öyle büyük eksiklik varki oda gelse evim ev olacak sanki çok istiyorum çok

arkadaşlar daha batıma 12 gün var bukadar erken kendini belli edermi bilmiyorum ama belim ağrıyor iki gündür.inşallah bebektendir.hiç erkenden bel ağrısı yaşayan oldumu?

kizlar ben hamileyim ve daha yumurtlama gununde anladim iliskiden 4-5 saat sonra kasiklarima agri girmisti ardindan 1 hafta sonra 2-3 gun kasik agrilari ara ara geldi gitti .bebek isteyenler benim size tavsiyem erkenden test yapmayin sonra yipraniyosunuz daha adetiniz gelmeden moraliniz bozuluyo ben cok yasadigim icin boyle dusunuyorum
en kisa zamanda bebisiniz gobeginizde olur insallah

kizlar ben hamileyim ve daha yumurtlama gununde anladim iliskiden 4-5 saat sonra kasiklarima agri girmisti ardindan 1 hafta sonra 2-3 gun kasik agrilari ara ara geldi gitti .bebek isteyenler benim size tavsiyem erkenden test yapmayin sonra yipraniyosunuz daha adetiniz gelmeden moraliniz bozuluyo ben cok yasadigim icin boyle dusunuyorum

evet canım haklısın erken test yapmamak lazım.ama o regly gününü beklemekte ayrı bir stres.aslında geç öğrenmek daha iyi ama dayanabilene tabi.valla ben söz verdim kendi kendime en erken regly günümde bakıcam diye.ama dayanamıyorummmmm işteeeeeeee :(((((

ayyyy ben de kızlar cuma gunu kan testı yaptrdım daha adetıme 15 gun varken dusunun
0.100 cıktı bısı yok
ama bılmıorm yıne de kendımı hamıle hıssedıorm ve ayın 19 unu beklıorm :52:

ayyyy ben de kızlar cuma gunu kan testı yaptrdım daha adetıme 15 gun varken dusunun
0.100 cıktı bısı yok
ama bılmıorm yıne de kendımı hamıle hıssedıorm ve ayın 19 unu beklıorm :52:

canım benimkide 18 inde :) biz bu sabırsızlıkla nereye varıcaz bilmiyorum artık :) inşallah güzel haberler veririz buradan.benimde belim ağrıyor 4 gündür.ona bile seviniyorum.benimde içinde bir his var sabki hamileymişim gibi.inşallah üzülmeyiz sonunda.

canım benimkide 18 inde :) biz bu sabırsızlıkla nereye varıcaz bilmiyorum artık :) inşallah güzel haberler veririz buradan.benimde belim ağrıyor 4 gündür.ona bile seviniyorum.benimde içinde bir his var sabki hamileymişim gibi.inşallah üzülmeyiz sonunda.

ya benden sana tavsıye sakın test yapma bu ara cıunku sonuc negatıf cıkıo bende hamıle olduguma o kadar cok ınanıorm kı
bakalım surda 18 ıne 10 gun kaldı sabırla bekleyıp aynı anda hamıle kalma dılegıyleee:52::52:

mvlove senın adına cok sevındım ya
ne kadar guzel bak dıyet derken bebıs gelmıs karnına
sen tecrubelısın arada ugrada bıze rehber ol ya

ya benden sana tavsıye sakın test yapma bu ara cıunku sonuc negatıf cıkıo bende hamıle olduguma o kadar cok ınanıorm kı
bakalım surda 18 ıne 10 gun kaldı sabırla bekleyıp aynı anda hamıle kalma dılegıyleee:52::52:

yok canım zaten bakmıcam.yemin ettim kendi kendime.zaten bu ay ilk denemem ara vermiştik 5 ay ama bakalım belki nokta atışı yapmışımdır :) inşallah birlikte haber veririz buradan

Back
X