Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Canım getcekten çok erken belirti vermiş ne güzel. Bendede 2 gündür bel ağrısı var hafif hafif inşallah iyiye işarettir.

ilk başlarda ciddi bir bel ağrısı vardı şimdi yok şükürler olsun ki. Ama mide bulantısı ve halsizlik hat safhada :( Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.

ilk başlarda ciddi bir bel ağrısı vardı şimdi yok şükürler olsun ki. Ama mide bulantısı ve halsizlik hat safhada :( Hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.

ayyy canım nasıl mutlu ettin beni anlatamam.bel ağrısına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.bebel olsunda ben ağrıya sızıya rağzıyım.

kızlar yumurtlama adete 15 gün kala oluyo.. daha 2-3 günlük bir bebeğin belirtilerini anlamanız neredeyse imkansız.. adete 2 -3 gün kala deseniz anlarım ama 12 - 13 gün biraz abartılı ve saçma oluyo.. hissettim diyen arkadaşlar da muhtemelen hepimizin yaşadığı psikolojik değişimleri yaşamış ve sonunda tesadüfen hamile kaldıklarını öğrenmişlerdir yoksa anlamanız imkansızzz.. bu kadar erkenden kendinizi hamileliğe şartlamayın negatif sonuçta yıkılırsınız yine de içiniz rahat etmiyosa 10 gün yada 1 hafta kala kan testi yaptırın eğer 5in altındaysa umutlarınızı bir sonraki aya saklayın yok eğer üstündeyse ne güzel ne mutlu...

çok sık idrara çıkma ve idrarda yüzen bişeyler vardı :1: iki gün geçince şu basit testlerden yapmıştım çift çizgi çok koyu bir şekilde çıkmıştı.

kızlar yumurtlama adete 15 gün kala oluyo.. daha 2-3 günlük bir bebeğin belirtilerini anlamanız neredeyse imkansız.. adete 2 -3 gün kala deseniz anlarım ama 12 - 13 gün biraz abartılı ve saçma oluyo.. hissettim diyen arkadaşlar da muhtemelen hepimizin yaşadığı psikolojik değişimleri yaşamış ve sonunda tesadüfen hamile kaldıklarını öğrenmişlerdir yoksa anlamanız imkansızzz.. bu kadar erkenden kendinizi hamileliğe şartlamayın negatif sonuçta yıkılırsınız yine de içiniz rahat etmiyosa 10 gün yada 1 hafta kala kan testi yaptırın eğer 5in altındaysa umutlarınızı bir sonraki aya saklayın yok eğer üstündeyse ne güzel ne mutlu...

bazı belirtiler psikolojik dogru diyorsun canım ama bazıları gerçekten doğru olabiliyor.örneğin iştah açılması şişkinlik uyku hali gibi şeyler psikolojik olabiliyor ama kasık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler işaret olabiliyor.

çok sık idrara çıkma ve idrarda yüzen bişeyler vardı :1: iki gün geçince şu basit testlerden yapmıştım çift çizgi çok koyu bir şekilde çıkmıştı.

evet canım benimde ilk gebeliğimde idrarda koyulaşma ve tortular olmuştu.hatta o zaman hastamız vardı hergün onun yanına gidiyordum hastaneye.onlara bile diyordum sanki ilaçları ben içiyorum gibi.idrarım koyu ve kokulu diye.

adet olmam gereken tarihten 1 hafta-10 gün önce göğüs ağrım başlar.adet günüme yakın ağrının şiddeti artar.4 kez gebe kaldım hepsinde böyle anladım.üstüne bile yatamıyordum çok ağrıyorlar bende

adet olmam gereken tarihten 1 hafta-10 gün önce göğüs ağrım başlar.adet günüme yakın ağrının şiddeti artar.4 kez gebe kaldım hepsinde böyle anladım.üstüne bile yatamıyordum çok ağrıyorlar bende

göğüs ağrısı birçok kişide oluyor canım doğru söylüyorsun.bende de olmultu ilk seferde hatta hamileliğimi öğrendikten 15 gün sonra falan ucundan bazen sıvı bile akıyordu çok şişmişti çünkü.

canım benim bazen reglyden öncede şişip ağrıdığı için ilk seferde onu belirti olarak görmemiştim ama benimde şişmişti 4/5 gün kala.

kızlar mrb bende nisan ayında kaybettim bebeğimi ve ara verdik daha sonra pcos lu olduğumu öğrendim ve hemen sonra kist patladı ve hayatım zehir oldu nnerdeyse :( 6 gün hastanede yattım ve korunmayı yeni bıraktık bu ay dr klomene başladı adetin 5. günü başladım ve 12. günü kontrole gittim 5 gün kullandıktan sonra 2 yumoş oluşmuştu biri 20 mm biri 17 mmlik çatlatma iğnesi oldum ovitrelle 2 gün boyunca ağrıdan duramadım ve acillik oldum geçen gece dr ovulasyon oluyo dedi ama ağrısı çok kötüydü 2 gündür felaket belim ağrıyor önceki hamileliğimde adete 6 gün kala anlamıştım bel ve göğüs ağrısında üzerine duş alırken su değse sızlıyodu ve idrar testinde silik çizgi çıktı zaten ama şimdi emin değilim daha doğrusu umutlanmak istemiyorum belim ağrıyo ve kasklarım batıyo ama belim çok fena ağrıyo bu kadar erken gösterir mi kendini bilmiyom yumurtlamam dha 2 gün önce oldu

en erken adetten 1 hafta önce hissedilir bu konunun uzmanları da ilk 2 hafta henüz hamileliğin başlamadığını söylüyor yani henüz oluşmamış bi hamilelik hissedilemez hangi dr.la isterseniz görüşün

mvlove senın adına cok sevındım ya
ne kadar guzel bak dıyet derken bebıs gelmıs karnına
sen tecrubelısın arada ugrada bıze rehber ol ya

canim tabiki yardimci olurum
ben bu bebek bekleme suresini 1 yil bekledim gercekten cok sikici bir surec
ustelik ben ilk hamile oldugumu ogreneli 1 hafta olmadan dusukle sonuclandi gercekten dunyam basima yikilmisti sanki
neyseki simdi yine hamileyim
sizlerde en kisa surede hamile kalirsiniz dilerim
diyet falanda fos oldu gitti:37: ama hicte kilo almiyorum surekli yerimde sayiyorum

kızlar mrb bende nisan ayında kaybettim bebeğimi ve ara verdik daha sonra pcos lu olduğumu öğrendim ve hemen sonra kist patladı ve hayatım zehir oldu nnerdeyse :( 6 gün hastanede yattım ve korunmayı yeni bıraktık bu ay dr klomene başladı adetin 5. günü başladım ve 12. günü kontrole gittim 5 gün kullandıktan sonra 2 yumoş oluşmuştu biri 20 mm biri 17 mmlik çatlatma iğnesi oldum ovitrelle 2 gün boyunca ağrıdan duramadım ve acillik oldum geçen gece dr ovulasyon oluyo dedi ama ağrısı çok kötüydü 2 gündür felaket belim ağrıyor önceki hamileliğimde adete 6 gün kala anlamıştım bel ve göğüs ağrısında üzerine duş alırken su değse sızlıyodu ve idrar testinde silik çizgi çıktı zaten ama şimdi emin değilim daha doğrusu umutlanmak istemiyorum belim ağrıyo ve kasklarım batıyo ama belim çok fena ağrıyo bu kadar erken gösterir mi kendini bilmiyom yumurtlamam dha 2 gün önce oldu

canım çok geçmiş olsun öncelikle.çatlatma iğnesi ve klomeninde etkisi vardır canım göğüs şişliğinde.ama inşallah bebiştendir.çünkü burada erken hisseden arkadaşlar olmuş.

merhaba kızlar....bende adetimin 3 gün gecikmesiyle ögrendim hamile oldugumu...o zaman hcg degerim 110.45 cıkmıstı yanii daha yeniii hamile kalmısım =))) darısı isteyen bütün anne adaylarımızın basına....

kızlar slm
benım adetıme 8 gun kaldı
dun evde ıdrar testi yaptım negatıf cıktı
sabah uyandıgımda cok hafıf bı ıkıncı cızgı gordum
cok heyecanlıyım ama beklemekten baska yapacak bıseyım yok

kızlar slm
benım adetıme 8 gun kaldı
dun evde ıdrar testi yaptım negatıf cıktı
sabah uyandıgımda cok hafıf bı ıkıncı cızgı gordum
cok heyecanlıyım ama beklemekten baska yapacak bıseyım yok

canım daha varmış seninde benimle aynı.hassas gebelik testimi kullandın.idrar testleri pek erken göstermiyor normalde.inşallah doğruduır.

merhaba kızlar....bende adetimin 3 gün gecikmesiyle ögrendim hamile oldugumu...o zaman hcg degerim 110.45 cıkmıstı yanii daha yeniii hamile kalmısım =))) darısı isteyen bütün anne adaylarımızın basına....

tebrik ederim canım.erken fark etmedinmi yokmuydu herhaangi bir belirtin falan bizimle paylaşırsan sevinirim.tekrar tebrik ediyorum.

Back
X