Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha varmış seninde benimle aynı.hassas gebelik testimi kullandın.idrar testleri pek erken göstermiyor normalde.inşallah doğruduır.
yok canım o ucuz testlerden aldım
aksam negatıftı banyoya camasır maknasının ustune koydum olece sabah baktım ıkıncı cızgı var ama ole pembe deıl bellı belırsız
irem naber canım :)) burada da buldun beni :)))
Sen olduğunu bilsem gelmezdimBaşlığa takılıp gelmiştim
Erken belirti arıyon ya adetim geçiyo bende hiç bir belirti yok
Kan vermeye bile gitmek istemiyorum o kadar umutsuz etti bu belirtisizlik
![]()
Ama ilk hamileliğimde ne olmuştu bana onu anlatayım, görümcemin görümcesi hastalığım biteli daha 2 gün vardı bana dediki hamilesin sen, ben sıfattan anlarım dedim mümkün değil yeni temizlendimO zaman dedi ya üstüne gördün yadahamile kalcan (alternatif çok ) onun dediğinin etkisiyle acaba diyodum üstüne adetten önce kasık batması ve sık idrara çıkma vardı adetim gecikmeden anlamıştım ama silik çizgiyi anca adet 5 gün gecikince görmüştüm
![]()
aşkolsun o kadar birbirimizi teselli ediyoruz burada niye gelmiyormuşsun acebeee :)))).senin görümce ermiş heralde bi fotomu çeksen analiz yapabilirmi ne dersin:))))kasık batması bende de olmuştu canım genelde çok kişide oluyor.idrara çıkmayıda birçok kişi söylüyor bende olmamıştı.ama niye bilmiyorum sanki bu sefer içinden bir his var umarım doğru söylüyordur.yoksa içime dışıma sövücem hamile değilsem :)))))))))))))
aşkolsun o kadar birbirimizi teselli ediyoruz burada niye gelmiyormuşsun acebeee :)))).senin görümce ermiş heralde bi fotomu çeksen analiz yapabilirmi ne dersin:))))kasık batması bende de olmuştu canım genelde çok kişide oluyor.idrara çıkmayıda birçok kişi söylüyor bende olmamıştı.ama niye bilmiyorum sanki bu sefer içinden bir his var umarım doğru söylüyordur.yoksa içime dışıma sövücem hamile değilsem :)))))))))))))
benim düşüğümü bilmiyo ya kadın bana artık öyle şeyler demiyo büyük ihtimal tutturamadığını düşünüyodur![]()
benim düşüğümü bilmiyo ya kadın bana artık öyle şeyler demiyo büyük ihtimal tutturamadığını düşünüyodur![]()
arkadaşlar bu bekleme stresi beni deli ediyor.fortel alsam baksammı diye gel gitler yaşıyorum.niye bu kadar sabırsızlandım bilmiyorum((((((((((
canım inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım.bu ay ilk defa denemeye başladık 5 ay önce kürtaj olmuştum.hemen gelsin üzmesin beni bebeğim istiyorum.13 gün geçmez bana bende bir işaret bir umut varmı oluyormu onu merak ediyorum.inşallah hayırlı haberi alırımda bende şu olmuştu bu olmuştu diyebilirim burada.
canım benimde 1 hafta kaldı 30 günde bir oluyorum ama çok düzenli olduğum söylenemez. bu ay predictörün ovülasyon testini kullandım ayın 2/3 ünü yumurtlama günüm olarak gösteriyordu.3 ünde şüpheli ilişki gerçekleşti.ayın 18 i gibi hesaslıyorum regly günümü.genelde ilişkiden 1 hafta sonra oluyormuş canım yerleşme kanaması.bence olumlu bir işaret seninkisi ama malesef erken çıkmıyor testlerde.umutlandırmak istemem ama sende var gibi birşeyler.adetine kaç gün var . işallah olur bebeşin seni bekletmez . 2 çocuğum var canım 1 düşüğüm oldu . hepsinde kasık ağrılarım oldu şimdi allah izin verirse korunmayı bıraktım yine kasık ağrılarım var şüpheli ilişkiden 5 gün sonra şiddetli kasık ağrısından sonra lekelenmem oldu . acaba yerleşme kanamasımıdır daha önce böyle bişey olmamıştı . buğün ilişkiden sonraki 9. gün test yaptım negatif erkenmi test için acep . kasık ağrılarım devam ediyo ve bel ağrısı eğer hamile değilsem bu kanama ne olabilirki
bende nisan ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu ve hala hamile kalamadım.. ayın 25 de adet olucam 1 ümit bekliyorum senin gibi. rabbim inş bizede nasip eder anne olmayı
canım benimde 1 hafta kaldı 30 günde bir oluyorum ama çok düzenli olduğum söylenemez. bu ay predictörün ovülasyon testini kullandım ayın 2/3 ünü yumurtlama günüm olarak gösteriyordu.3 ünde şüpheli ilişki gerçekleşti.ayın 18 i gibi hesaslıyorum regly günümü.genelde ilişkiden 1 hafta sonra oluyormuş canım yerleşme kanaması.bence olumlu bir işaret seninkisi ama malesef erken çıkmıyor testlerde.umutlandırmak istemem ama sende var gibi birşeyler.
benimle aynısın canım bende nisan ayında kürtaj oldum.ama çalışmaya daha bu ay başladık.10 gün önce falan.bu ay kürtajdan sonraki ilk deneme olucak.ama bende vucudumda farklılıklar hissediyor gibiyim umarım yanılmam.sende en kısa zamanda kavuşursun inşallah sağlıkla bebeğine.insanın kaybı olunca beklemeye hiç tahammülü olmuyor malesef
ben hiç korunmadım kurtaj oldugumdan beri doktorada gittim herşey normal dedi.bakalım neler olacak hakkımızda hayırlısı.. ne gibi farklılıklar hissediyorsun
canım benimde 1 hafta kaldı 30 günde bir oluyorum ama çok düzenli olduğum söylenemez. bu ay predictörün ovülasyon testini kullandım ayın 2/3 ünü yumurtlama günüm olarak gösteriyordu.3 ünde şüpheli ilişki gerçekleşti.ayın 18 i gibi hesaslıyorum regly günümü.genelde ilişkiden 1 hafta sonra oluyormuş canım yerleşme kanaması.bence olumlu bir işaret seninkisi ama malesef erken çıkmıyor testlerde.umutlandırmak istemem ama sende var gibi birşeyler.
lekelenmeyi görünce bende umutlandım ama ben buay incir kürü ve havuç kürü uyguladım acaba onun etkisimi bu kanama diyorum . sabırlı olamıyorum böyle oluncada zamanda geçmek bilmiyo .rabbim kimseye aratmasın . aynı zamanlarda olmuş eğer varsa bebeişlerimiz .